BESTEMMING SURINAME KRIJGT AANDACHT VAN GERENOMMEERDE MEDIA CURAÇAO

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Zoals bekend zal Fly Allways deze maand starten met een vliegverbinding tussen Paramaribo en Curaçao.

Het ligt in de bedoeling om niet alleen Surinaamse passagiers van Paramaribo naar deze bekende en populaire (vakantie)bestemming te vervoeren maar het is van groot belang dat er ook uit Curaçao animo ontstaat om ons land te bezoeken. Dat levert namelijk voor zowel de vliegmaatschappij als de Surinaamse toerismebranche een aantal voordelen op.

In het kader daarvan zal er op 25 juni aanstaande, de dag van de inaugurele vlucht van Fly Allways naar Curaçao, een gemixt gezelschap vanuit Curaçao terugreizen naar Suriname.

Dit gezelschap zal bestaan uit een aantal reisorganisaties en vertegenwoordigers van mediahuizen waaronder gerenommeerde dagbladen zoals Antilliaans Dagblad en de Amigoe. Ook Mau Asam Travel Curacao en Travel Traffic, twee belangrijke reisorganisaties op het eiland, zullen deel uitmaken van de delegatie.

Maar waar wij als land helemaal blij mee mogen zijn is de aanwezigheid van David Mitchell(Zie foto) bij het Curaçaose gezelschap. Mitchell, weliswaar niet zo bekend bij ons in Suriname, is namelijk de producer van het televisieprogramma ‘Boarding Pass Show’; een veelbekeken reisprogramma dat wordt uitgezonden door Telecuracao. Het programma laat diverse interessante bestemmingen over de hele wereld zien en belicht deze op een wel heel ludieke wijze waarbij de meest bijzondere highlights van het vakantieland de revue passeren. Dergelijke televisieprogramma’s blijken bijzonder effectief te zijn bij het promoten van vakantiebestemmingen en met name vakantielanden, waar het publiek nog niet zoveel van afweet, profiteren doorgaans gretig van deze programma’s.

UNITEDTRAVEL| MARTIN PANDAY