CURAÇAO TOURIST BOARD INTRODUCEERT NIEUWE GLOBAL BRANDING IN SURINAME EN NIEUWE CEO

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

In navolging op andere landen, heeft de Curaçao Tourist Board (CTB) op zaterdag 27 oktober j.l. de 2019 Global Branding Curaçao op de Surinaamse markt geïntroduceerd. Dit deed zij middels het onthullen van de Nieuwe Branding op haar billboard aan de Paramaribo-zijde langs de weg bij de Jules Wijdenboschbrug.
Het ligt in de verwachting dat met de nieuwe branding het eiland flink wat extra aandacht zal trekken vooral onder nieuwe reizigers. Over de hele wereld zal deze nieuwe communicatie te zien zijn. Afhankelijk van situaties in de landen waar Curaçao wordt gepromoot en de samenstelling van inwoners wordt een gerichte communicatiestrategie gehanteerd.
Ook voor Suriname is er voor een speciale communicatiestrategie gekozen.

In 2019 zal de CTB dit via de Surinaamse media aan het publiek tonen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor deze onthulling vertoefden dit weekend mevrouw Janine de Windt, vertegenwoordiger van de CTB, de heer Luelo Girigorie, beleidsdirecteur van het Ministerie van Economische Ontwikkeling Curaçao en enkele hoteliers. Tijdens hun bezoek namen zij ook deel aan de United Caribbean Business Fair 2018
Op de foto’s momenten van de onthulling. Veteraan Paul Pennicook de nieuwe Managing Director en CEO
Paul Pennicook werd benoemd tot de nieuwe Managing Director en CEO voor het Curaçao Toeristen Bureau (CTB). Pennicook heeft een indrukwekkende staat van dienst in de toeristische sector. Hij bekleedde verschillende leidinggevende posities in zowel de publieke als private sector in Noord-Amerika, Europa en het Caribisch gebied en was twee keer directeur Toerisme in zijn geboorteland Jamaica.

Bijzondere uitdagingen
Pennicook weet uit ervaring dat landen die afhankelijk zijn van toerisme voor bijzondere uitdagingen staan. “Het waardevolle werk dat is verricht bij de ontwikkeling van Curaçao’s nieuwe internationale merk “Beleef Het Zelf”maakt mijn werk gemakkelijker”.
Over Curaçao Toeristen Bureau — Suriname
Het Curaçao Toeristen Bureau promoot het eiland ruim twintig jaar in Suriname, voor zowel vakantiegangers als zakelijke relaties. Als grootste van de ABC-eilanden heeft Curaçao iedere reiziger verrassend veel te bieden. Naast het aangename klimaat – dankzij de constante tropische temperatuur – heeft het eiland met de beroemde witte stranden fantastische watersportmogelijkheden en een adembenemende onderwaterwereld. Het biedt vele bezienswaardigheden, waaronder iconische bruggen, kleurrijke architectuur en historische landhuizen. Dankzij de uitstekende accommodaties en de verscheidenheid aan locaties en faciliteiten is Curaçao een zeer populaire reisbestemming: zowel voor een ontspannen, relaxvakantie als een sportief avontuur of een zakelijke bijeenkomst of congres. Het eiland ligt op slechts 2 en een half uur vliegen van Suriname en is goed bereikbaar. 7 keer per week vertrekken er vluchten vanuit Paramaribo. Meer informatie over CTB en het eiland Curaçao is te vinden op www.curacao.com.

UNITEDNEWS

 

 

 

 

Comments