EEN BETER SURINAME. IEDEREEN WIL HET. OUROX GAAT ERVOOR.

OuroX, de allereerste FinTech startup van Surinaamse komaf focust zich op het verbeteren van financiële transacties en -interacties in Latijns Amerika en het Caribisch gebied, beginnende uiteraard, in Suriname.

FinTech is een verzamelnaam voor innovatieve producten en diensten in de financiële sector die zijn en worden ontwikkeld om de kwaliteit, snelheid en gebruiksgemak van de financiële dienstverlening te optimaliseren. Het team bestaande uit jonge, ambitieuze Surinamers is net terug uit Amerika, Zuid-Amerika en Azië, waar zij op meerdere Blockchain en FinTech beurzen hebben gestaan ter promotie van OuroX. Wat zij meekregen tijdens hun mini-wereldreis, omringd door de grootste FinTech industrie-experts, was voor hen een bevestiging: Nu kan en moet het gebeuren.

De wereld zoals wij die kennen, is in rap tempo aan het veranderen. In vele hoger ontwikkelde economieën is de trend duidelijk te zien: De nieuwe generatie FinTech bedrijven blijken in staat een aanzienlijke uitbreiding en toegevoegde waarde te kunnen geven aan het dienstenpakket van traditionele financiële instellingen. Toch is er een enorme achterstand in met name de Latijns-Amerikaanse en Caribische regio’s op het gebied van de FinTech-oplossingen die wel beschikbaar en succesvol zijn in Noord-Amerika, Europa en Azië.

Heeft u weleens geld overgemaakt naar Europa of Amerika maar torenhoge kosten moeten betalen? Heeft u weleens moeilijkheden ervaren om iets op Amazon te kunnen bestellen of aandelen te kunnen kopen om uw vermogen te laten groeien? Dit zijn enkele van de vele kwesties waar CEO Maya Parbhoe tegen aanliep. Zij besloot OuroX op te richten, die een reeks geavanceerde FinTech-oplossingen zal bieden in de Zuid-Amerikaanse en Caribische regio, waaronder:

Een zeer innovatief handelsplatform OuroX, welke de mogelijkheid biedt tot het kopen en verkopen van o.a.  Aandelen en digitale assets. Zo ook snelle en betaalbare micro transacties en interactie tussen partijen. Met de exchange kan OuroX beginnende ondernemers, kleine- en grote bedrijven toegang bieden tot internationale exposure en financiering, welke deuren voor hen opent om hun bedrijf te beginnen of uit te breiden.

Een online en mobiel betalingssysteem OuroPay, welke het mogelijk maakt om veilig, snel en tegen een fractie van de huidige kosten geld over te maken. Het biedt Surinamers de mogelijkheid om zelf veilig online te winkelen. En niet te vergeten, buitenlandse overboekingen: geld ontvangen uit het buitenland wordt hiermee makkelijker. Via het OuroX platform, zullen overmakingskosten aanzienlijk lager liggen dan de 8-12% die momenteel gangbaar is. Zo ook wordt via OuroPay een typische transactie in minder dan 12 seconden voltooid in vergelijking met de reguliere wachttijd van 4 dagen tot 2 weken voor dergelijke transacties. OuroPay zal hiermee inspelen op een enorme markt: In 2017 werd er US$ 75 miljard overgemaakt vanuit de rest van de wereld naar de regio.

Met deze financiële oplossingen is OuroX van plan om de manier waarop men financieel interacteert radicaal te verbeteren in de regio. De exchange lancering is gepland op 1 Februari 2019. In dit online handelsplatform is reeds bijkans US$500,000 geïnvesteerd. Opgebracht door een Surinaamse
start investeerder met geloof in de potentie van dit opstartende FinTech bedrijf, in combinatie met
financiële ondersteuning van Icarus Geo die o.a. actief is in de grootschalige mijnbouw en wegenbouw in Suriname.

Momenteel is OuroX ook bezig met het verkrijgen van hun broker-dealer licentie voor de regio, welke hen gerechtigd om aandelen te mogen verkopen. Echter is er meer financiering nodig voor het realiseren van bovenstaande plannen. OuroX verkoopt slechts 20% van haar aandelen. Dit is een unieke kans voor een ieder die wilt profiteren van deze succesvolle start-up die de financiële markt van miljoenen mensen in de regio gaat veranderen!

Voor informatie over het bedrijf en de investeringsmogelijkheden: www.startengine.com/OuroX. Business plan voor investeerders vanaf US$5000,- beschikbaar op aanvraag: info@OuroX.io.

Advertorial|info@OuroX.io.

Facebook Comments Box