ELON MUSK WIL DE TESLA ROADSTER LATEN VLIEGEN (GEEN GRAP)

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Elke dag weer lachen, met Elon Musk. De beroemdste ondernemer van het moment heeft zijn jeugdige dromen gecombineerd met een paar miljard, met succesvolle bedrijven als Tesla en SpaceX tot gevolg. Die fantasierijke geest wil zo nu en dan weleens op hol slaan, of zal het toch realiteit worden?

Elon Musk Mars Getty Images / Mario Tama

Dit keer: een vliegende Roadster, de supercar van Tesla. Een nieuw model is in de maak (check de brute conceptversie hier). De productiemodellen blijven gewoon op vier wielen staan, maar het moet volgens Musk niet onmogelijk zijn om aan de Special Editions wat SpaceX-raketten te hangen. Dankzij de raketten moet de auto kunnen zweven en misschien zelfs vliegen.

Nee, het is echt geen grap. Het begon met een afbeelding van een zwevende auto die door een fan naar Elon Musk getwitterd werd.

https://pbs.twimg.com/tweet_video_thumb/DwaTqC-XgAAQVCE?format=jpg&name=small

De bekende techblogger en videomaker Marques Brownlee, een bekende van Musk, reageerde daar vervolgens weer op door de Tesla-opperbaas uit te dagen. Elon Musk reageerde bloedserieus en liet geen twijfel bestaan over zijn plannen. Het verticaal verplaatsen past immers bij de toekomstvisie die Musk al langer deelt met de wereld. Zo wil hij een gecompliceerd netwerkwerk van tunnels bouwen met zijn side-project The Boring Company, maar in het geval van Tesla betekent het wellicht dat we de lucht ingaan.

BRON|Wheels

Comments