GSN: EEN VAN MEEST INNOVATIEVE SOFTWAREBEDRIJVEN IN DE TANDHEELKUNDIGE SOFTWAREBRANCHE UIT NEDERLAND IS AANWEZIG OP DE UCBF2018

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Susan Lam (Algemeen Directeur GSN. B.V.)

GSN B.V. (Gé Systems Nederland) is al bijna 30 jaar de ontwikkelaar én leverancier van software voor de totale praktijkautomatisering in Nederland. Met onze softwareprogramma’s Simplex (tandartsen) en Simplex-M (mondhygiënisten) worden veel praktijken in de mondzorg van de meest innovatieve software voorzien.  

Van afspraak tot declaratie

Van het maken van afspraken tot het declareren van de verrichtingen. Met meer dan 30 modules en koppelingen heeft de praktijk geen andere software meer nodig. Zo beschikken wij over een zeer uitgebreide agenda en een eigen email-module en tekstverwerker. Door onze modulaire opbouw bepaalt de praktijk zelf welke modules en koppelingen zij willen gebruiken. Wij leveren software op maat en bieden ook de technische ondersteuning.

Voor en door mondzorg professionals

Onze SGV (Simplex Gebruikers Vereniging) is een vereniging van diverse mondzorgpraktijken die helpt bij het ontwikkelen van onze software. Zij zijn onze oren en ogen als het gaat om productontwikkeling en innovatie. Samen met GSN B.V. zorgen zij ervoor dat onze software up tot date is met de nieuwste features.

Suriname

Onze software wordt naast Nederland ook gebruikt in Suriname en op Aruba en Curaçao.

Van 26 tot en met 28 oktober 2018 zal GSN aanwezig zijn op de Ondernemershuis Paramaribo /Buitenland paviljoen Hal 7 op de United Caribbean Business Fair in Suriname. Wij willen graag de mondzorgprofessionals in Suriname én andere landen in het Caribisch gebied beter leren kennen. Wij informeren u graag over onze software en wat wij voor uw praktijk kunnen betekenen.

Naast onze deelname aan de United Caribbean Business Fair organiseren wij op 24 oktober 2018 ook een bijeenkomst met diverse mondzorgprofessionals in Suriname en andere Caribische landen. Deze bijeenkomst zal plaatsvinden op meeting locatie  Ondernemershuis aan de Hermand D.Benjamin Straat 20,  Paramaribo (Killitgebouw). Wilt u hier als mondzorgprofessional bij aanwezig zijn? Stuur ons dan een mail via marketing@gsn.nl of  info@ondernemershuis.sr  tel 8576522

 

 

Susan Lam is sinds 2012 Algemeen directeur bij GSN. Als Algemeen directeur houdt zij zich vooral bezig met bedrijfsprocessen, personeelszaken, klantencontacten en contacten met relaties zoals systeembeheerders en mogelijke partners. Samen met het team zorgde zij ervoor dat GSN in 2014 als winnaar werd gekozen voor het meest innovatieve softwarebedrijf in de tandheelkundige softwarebranche.

UCBFNEWS