INTERNATIONAL RUM FESTIVAL CURAÇAO OP 31 MEI 2019

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Op 31 mei 2019 zal het allereerste International Rum Festival Curaçao plaatsvinden. Dit festival wordt georganiseerd door de Downtown Management Organization met het doel een nieuw culinaire en authentieke beleving naar Punda en Curaçao te halen.

Gedurende het festival, dat op Marichi in Punda zal plaats vinden, kan de bezoeker meer dan 20 rum merken ervaren uit Curaçao, het Caribisch gebied en uit Latijns America. Ook zijn speciaal voor dit festival 6 internationale rum ambassadeurs aanwezig. Zij zullen masterclasses geven waarbij de bezoeker alles over de rum kan leren en proeven.

Bezoekers kunnen meedoen aan een long-ash sigaren competitie, de launch van Brugal 1888 meemaken en Curaçao’s beste cocktails shakers aanschouwen. Naast de rum en rum cocktails kunnen bezoekers genieten van goede sigaren en chocolade. De avond wordt verder omlijst met live muziek en goed eten.

Dit unieke evenement zal Punda en Curaçao op de kaart zetten. Met meer dan 20 rum merken die meedoen is dit evenement vergelijkbaar met internationale rum festivals zoals die van New York, Jamaica en Barbados.

Entreekaarten kosten ANG 27,50, inclusief een speciale Curaçao Rum Festival Glas om mee te nemen naar huis. Tickets zijn te koop bij verschillende restaurants en bars op Curaçao en online via ticketscaribbean.com.

Persbericht| Curacaorumfest.com