JARIGE HARDCORE ENTERTAINMENT WIL 25.000 BEZOEKERS TRAKTEREN OP PHAGWA SPECTAKEL

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

De voorbereidingen voor het grootse Phagwa-festijn op Onafhankelijkheidsplein zijn in volle gang. Het plein wordt de komende dagen omgetoverd tot een openluchtstadion dat zeker 20.000-25.000 bezoekers moet kunnen opvangen.

Lokale en internationale topartiesten zijn op 21 maart de traktatie van Hardcore Entertainment die haar 15-jarig bestaan herdenkt. Het neusje van de zalm is Machel Montano. Hij geniet wereldwijd erkenning als de onbetwiste Socakoning. “Daarnaast heb je natuurlijk ook onze eigen Surinaamse artiesten. Wij hebben ook onze dochteronderneming, The Confetti Maker, uit Nederland op bezoek. Een heel mooie intro is in elkaar gezet dat omstreeks 10 uur zal starten. Deze intro mag je zeer zeker niet missen want het gaat gepaard met veel special effects waaronder confetti, poederkanonnen en nog zoveel meer. Er is ook gezorgd voor aparte special effects op het podium. Als bezoeker zal je erg onder de indruk zijn. Om het allemaal uit te leggen zal teveel tijd kosten”, zegt Shaike Maikoe van Hardcore Entertainment.

Broederliefde, Poke, DJ Kensy, DJ Andy Safado, DJ Faried en Psycho zijn intussen gecontracteerd en bereiden zich voor om met iets bijzonders voor de dag te komen op 21 maart. Zoals verwacht van een Holi-feest, wordt de spits afgebeten met Chawtal om precies 12 uur in de middag en vanaf dat moment wordt het tempo opgevoerd tot 12 uur in de nacht.

De bedoeling is dat de veiligheid gegarandeerd is voor elke bezoeker die het Onafhankelijkheidsplein betreedt op 21 maart. Hardcore Entertainment heeft niets aan het toeval overgelaten om het veiligheidsgevoel te garanderen tijdens het feesten. “We hebben de veiligheid in handen gelegd van één van de bekendste securitybedrijven in Suriname: INPROSER. Zij zullen zorgdragen voor de complete veiligheid op en rondom het terrein. “We zijn jarig en hebben gedacht om iets als een Give-Back te doen voor de gemeenschap op Phagwa”, aldus Maikoe.

UNITEDNEWS