“KARI YU”LEERT 176 JONGEREN ONDERNEMERS TOOLS

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

De training heeft in totaal vijf weken geduurd waarin we vele methoden hebben geleerd qua zelf communicatie, wederzijds respect en hoe een sollicitatiebrief gedegen op te stellen. Ook hebben we mogen leren om beter met geld om te gaan. Woorden van Danischa Barrow die deelgenomen heeft aan een training waarna ze vandaag een Kari Yu certificaat in handen mocht nemen van D.N.A.  voorzitter, Jennifer Geerlings-Simmons.

Vandaag mochten 176 jongeren uit verschillende districten een Kari Yu certificaat in ontvangst nemen. Al deze jongeren hebben een Youth to Youth training gevolgd en met succes afgerond. Het Kari Yu project is een onderdeel van de Pan American Development Foundation, PADF dat door de USAID gefinancierd wordt. 176 jongeren hebben deelgenomen aan deze Kari Yu Business training. Bij die training kregen de deelnemers de nodige tools en vaardigheden om van hun hossel een startende onderneming te maken.

Volgens de D.N.A. voorzitter moeten de jongeren ondersteund worden om door deze moeilijke periode te gaan. “ Als iets je niet dood maakt zorgt het er voor dat je sterker wordt. Er zijn moeilijkheden maar er zijn ook tal van wegen om de kracht te vinden om door het leven te gaan.” In het verlengde hiervan motiveerde de D.N.A.  voorzitter deze jonge ondernemers met deze genomen stap te leren ondernemen in de huidige maatschappij.

UNITEDNEWS/IVAN SUMMERVILLE

Comments