LIJMPOGINGEN BINNEN NDP IN VOLLE GANG

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Binnen De Nationale Democratische Partij (NDP) wordt er met man en macht gewerkt om de gelederen te sluiten. Momenteel is er wat verdeeldheid binnen de partij en dit is volgens ondervoorzitter Andre Misiekaba geen gezonde zaak.

De plooien moeten gladgestreken worden op diverse fronten en in verschillende districten. Het is volgens Misiekaba een kwestie van tijd dat alle neuzen in de partij dezelfde kant zullen op wijzen. Aan de samenleving kan op z’n vroegst nog deze maand herenigde NDP gepresenteerd worden.

Misiekaba wijst erop dat het niet de eerste keer is dat de partij te maken krijgt met interne strubbelingen.

De NDP is volgens hem een grote partij, dus is het bijna van zelfsprekend dat er op sommige momenten meningsverschillen zijn. “Het kan zijn later deze maand, rond 25 februari, indien het haalbaar is of als het niet haalbaar is gaan we iets verder in het jaar, maar mijn partij zal een moment uitkiezen waar zij zichzelf zal presenteren van: Bam! Hier zijn we!”, zegt Misiekaba. “Dat betekent, naar dat moment toe, dat alle zaken opgelost moeten zijn en de meeste dingen zijn ook al opgelost. Het kan niet anders als je vijftien maanden voor de verkiezingen staat. We sleutelen nog aan een aantal dingen, maar in elke geval voor het groot moment waarbij wij onze massa gaan tonen moeten al die zaken wel opgelost zijn. Dus we hebben nog wat ruimte”, zegt Misiekaba in gesprek met UnitedNews.sr.

UNITEDNEWS

 

 

 

Comments