LUSTRUM VOOR ONZE TROPICAL BEAUTIES

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Met trots presenteert de organisatie Stichting Beauties de show Miss Tropical Beauties Suriname wat tevens hun eerste lustrum editie wordt.

“Wij hebben de afgelopen vier jaar keihard moeten werken met een flinke dosis doorzettingsvermogen, maar ieder jaar weer hebben wij met veel liefde, plezier en passie een succesvolle show kunnen neerzetten”  zegt de National Director, Gietanjalie Thakoer – Raghoebarsingh. 

MISS2

Tegenwoordig is hun organisatie een uitblinker op het gebied van beauty pageants in Suriname. Hiermee geeft de organisatie vrouwen een platform om zichzelf zowel nationaal als internationaal te presenteren met als main focus sociaal maatschappelijke doeleinden. Met in totaal 16 missen die zijn afgevaardigd sinds 2011 is de organisatie erin geslaagd meerdere titels en subtitels binnen te slepen op internationaal niveau.

De behaalde titels zijn onder andere Best Talent Award in 2012 en 2013, Miss Popularity Award 2014, Grand Pageant Choice award 2014 en 2015, Miss Cosmopoliton Award 2014 en het behalen van meerdere top 10 plaatsingen verkozen uit internationale verkiezingen uit circa 40 – 70 deelnemende landen. Echter is de belangrijkste prijs die de organisatie samen met haar missen heeft behaald de wereldwijde erkenning van Suriname als land in de beauty pageant wereld.

Aanstaande zaterdag is uw mogelijkheid om Suriname te ondersteunen. Tijdens de show strijden 12 contestanten naar de felbegeerde titel “Miss Tropical Beauties 2016” . De show start om 20.00u met een Red Carpet event vanaf 19.00u vol glitter en glamour in de Royal Ballroom van Hotel Torarica. 

 

 

Voor meer info bezoekt u de website www.misstropicalbeauties.org

 ADVERTORIAL