MEVR. DRS. M. LOSWIJK-KEERVELD BENOEMD TOT DIRECTIELID VAN DE HAKRINBANK N.V.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Tijdens een Bijzondere Algemene Vergadering van Aandeelhouders van de Hakrinbank N.V. gehouden op 7 maart j.l. is mevr. Drs. M. Loswijk-Keerveld RA bij acclamatie benoemd tot lid van de directie van de Hakrinbank.

Zij zal binnen de directie belast worden met de aansturing van het finance beleidsgebied en de functie van financieel directeur vervullen. Met deze aanvulling zal de directie van de Hakrinbank bestaan uit de heer drs. J. Bousaid, algemeen directeur, de heer drs R. Sheorajpanday die de functie van commercieel directeur zal vervullen en mevrouw Loswijk-Keerveld als financieel directeur.
Mevr. Loswijk-Keerveld heeft bedrijfseconomie aan de Universiteit van Amsterdam gestudeerd, alwaar zij ook haar opleiding tot register-accountant heeft gevolgd. Na een 12 jarige dienstbetrekking bij de ING Bank Nederland is zij in 2012 met haar gezin geremigreerd naar Suriname en in dienst getreden bij de Hakrinbank N.V. in de functie van hoofd Internal Audit Department. In 2016 volgde haar benoeming tot senior manager Finance en vervolgens Onderdirecteur Financiële Zaken.
De algemeen directeur, drs J. Bousaid roemde de vakkennis, integriteit, grote inzet en positieve attitude van mevr. Loswijk-Keerveld op de aandeelhoudersvergadering. Hij gaf tevens aan dat met deze uitbreiding van de directie verder gestalte kan worden gegeven aan de groei en ontwikkeling van de Hakrinbank N.V.

PERSBERICHT|HAKRINBANK

 

Comments