MUZIEKTHEATERVOORSTELLING “PINK CARPET EVENT”

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Pink Ribbon Suriname organiseert “PINK CARPET Event” met spraakmakende muziektheatervoorstelling – Bewustwording over borstkanker blijft een noodzaak

De Stichting Pink Ribbon Suriname start in juli a.s. wederom een bewustwordingscampagne middels een reeks spraakmakende muziektheatervoorstellingen in Theater Thalia. De Stichting heeft regisseur Ivan Tai-Apin bereid gevonden met de actrice Helianthe Redan een monoloog te schrijven en te presenteren onder begeleiding van de gitarist Jason Eduwaiti.
De muziektheatervoorstelling “Mohini, Fighting Against Time”, zal in de periode 16 juli tot en met 22 juli worden vertoond in Theater Thalia. Er zullen in deze reeks drie voorstellingen in de ochtend worden gehouden voor middelbare scholen, en twee avondvoorstellingen voor het groter publiek.

De Premiere, het “PINK CARPET Event”, vindt plaats op vrijdag 19 juli om 20.00 uur. Het “PINK CARPET Event”, is een speciale fundraisingsactiviteit in de vorm van een VIP voorstelling. Het laatste “PINK CARPET Event”, vond plaats op 9 maart 2013, bij het éénjarig bestaan van Stichting Pink Ribbon Suriname.
De grote stand-up comedian Jandino Asporaat kwam speciaal over om een fantastische show in de Royal Ballroom neer te zetten (www.pinkribbonsuriname.com).

De komende periode zullen Meriam Irving-May, bestuurslid van de Stichting Pink Ribbon Suriname, en Ivan Tai-Apin, de verschillende media bezoeken als speciale PR activiteit. De kaartverkoop start op dinsdag 2 juli a.s.

De ere-voorzitter van Pink Ribbon Suriname, Karin Refos, die deze Stichting in 2012 oprichtte, na zelf een periode van borstkanker achter de rug te hebben gehad, zal middels sponsoring via STAS International, Strategic Communication and Branding, de productie en communicatie van het “PINK CARPET Event” ter hand nemen.

Voor meer informatie:
Meriam Irving-May  : 8948945
Ivan Tai-Apin          : 8624406

ADVERTORIAL