B2B EVENT: DOING BUSINESS WITH CURACAO

Op aanstaande vrijdag 29 april geven wij een algehele presentatie over Curaçao betreft zaken doen met Curaçao qua wonen, werken, ondernemen, scholing, stage, import, export, en investeringsmogelijkheden. Dit kennismakings event zal gehouden worden in de Bizz-club(Killit gebouw) in de HD Benjamin straat nr20.

Voor meer informatie ter deelname kunt u ons bellen op het  nummer 7183048 of mailen naar ariedel@curacaoinbusiness.com

Voor de extra geïnteresseerden hebben we wat meer achtergrond informatie m.b.t onze volgende produkten

Luis Brion University

Curaçao was vroeger een centra in het  Zuid-Amerikaanse en Caribische gebied voor het studeren. Vroeger werden er veel studenten door hun ouders naar Curaçao gestuurd. Luis Brion Universiteit is weliswaar een vrij nieuwe Universiteit maar reeds nu heeft het een eigen positie genomen op het eiland van Curaçao. Een studie richting waarmee ze de markt in zijn gegaan is Theologie. Studenten kunnen op het  niveau van Associatie Dergee, Bachelor of Master hun theologie diploma behalen..

Ook voor studenten die elders reeds een studie Theologie hebben gedaan, maar niet hebben afgerond bied Luis Brion Universiteit de mogelijkheid om hun oude studie te valideren. Ze krijgen dan een persoonlijk advies over welke vakken of werkstukken ze moeten doen of inleveren om hun geaccrediteerde diploma te verkrijgen.

Kijk op onze site www.luisbrionuniversity.com voor meer informatie.

 

Job hunting service

Een voor Curaçao unieke aanpak voor het vinden van een baan. Hiervoor gaan we voor u op zoek naar de baan dat bij u past. Wij vertegenwoordigen u bij de potentiele werkgevers op Curaçao. U kunt ons daarom uw “AGENT” noemen. Let wel dat de banen die er zijn meestal specialistische banen zijn, dit omdat Curaçao de banen dat door lokalen vervuld kan worden beschermd. Maar hierbij adviseren wij u natuurlijk wat mogelijk is. Informeer naar de mogelijkheden voor u.

Via een persoonlijk portofolio presentatie kunt u zich dan presenteren. Tijdens onze presentatie zullen wij u meer informatie geven.

 

Investeren

Voor grote of kleine investeerders geldt altijd het zelfde: het moet zo veel mogelijk rendement leveren en zo veilig mogelijk gebeuren.

Curaçao is bekend voor veilig investeren. De geld waarde is gebonden aan de US dollar en de Centrale Bank is de controlerende orgaan zoals ook hier in Suriname. Wij kunnen investeringsvoorstellen doen of voor u specifiek in opdracht projecten zoeken. Op dit moment zoeken wij investeerders in het onroerend goed. Hier spreken wij van 8 tot 12% bij een grote project. Minimale investering is 500.000 Euro. Looptijd 3 jaar.

 

Voor een andere investeerder, een Bungalow resort zoeken we investeerders tot 100.000 Euro. Dit is een mooi project waar er sprake is van een garantie fonds. Dit is een project voor langere duur in de toeristen sector. Rendement vanaf 3,25% minimum tot 6% gemiddeld en met mogelijke rendementen van 8 tot 9%. Vraag naar onze prospectus voor meer informatie.

 

Ondernemen

Voor degenen die zelf willen ondernemen hebben wij verschillende mogelijkheden. Van nieuwe zelf op te zetten mogelijkheden tot het partneren of gehele overname van lopende zaken.

U kunt denken aan autogarage, kapsalon tot de overname van een grote constructie/installatie bedrijf met meerdere vergunningen.

Maar ook winkels en restaurants zijn er aanwezig voor partnering of overname.

 

Nieuwe onderneming

Curaçao is een eiland met nog heel veel mogelijkheden wat ze nog niet op het eiland hebben. Wat wij bieden is begeleiding in het gehele proces om uw onderneming op Curaçao op te richten. Van Notaris tot aan de benodigde bedrijfsvergunningen, locatie, bankleningen etc..

 

Bestaande onderneming

Wij bieden tevens de mogelijkheid tot het overnemen van een bestaande onderneming die al actief is zoals een business center, hotel, industrial construction bedrijf met de vergunning om te werken op de Curaçaose raffinaderij, en andere ondernemingen wat wij in ons bestand hebben. Naast deze hebben we ook bestaande ondernemingen die nog actief moeten worden gemaakt.Deze zijn al opgericht en er zijn eventueel ook de nodige vergunningen hiervan aanwezig. Bijvoorbeeld een NV voor grootmaterieel.

 

Zaken partners

Partners gezocht. Op de eilanden hebben wij verschillende aanvragen voor partners gezocht. Maar niet elke ondernemer is daar klaar voor. Dus wij selecteren de kandidaten streng en geven begeleiding indien nodig voor een korte termijn of ook langer als het nodig is.

Partners die gezocht worden zijn financiële partners of specialistische partners. Denk aan specialistische partners in de koeltechniek. Financieel partner in de bouw. In de bouw kunnen we ook denken aan materiaal levering partnerschap.

Ook in de wereld van garage of dieselmonteur of grootmaterieel.

Schoonheidsspecialisten of kapsalons zijn er ter overname.

Verder zijn er ook behoefte aan tuiniers en partnering in een hoveniersbedrijf.

Ook zoeken we een zowel financieel en logistiek partner voor een kleine cateringbedrijf.

 

Op aanvraag zoeken wij voor u een zo ideaal mogelijke match.

 

Stage lopen

Voor de studenten die hun stage graag in Curaçao zouden willen doen, hebben wij contacten met de bedrijven op Curaçao. Wij bemiddelen in de stageplaatsen aan de hand van de student zijn of haar richting. Tijdens onze presentatie geven wij meer details over hoe het werkt, want er zijn enkele voorwaarden waaraan een student aan moet voldoen.

 

Emigratie proces

Om welke reden dan ook dat u zich wilt vestigen op Curaçao moet u een verblijfs vergunning aanvraag doen bij de immigratiedienst en eventueel ook een werkvergunning bij de dienst voor arbeid.

Naast deze vergunningen zijn er voor nieuwe ondernemingen voor elk bedrijf, afhankelijk van het soort bedrijf, ook vergunningen nodig. Hiermee kunnen we u begeleiden van het begin tot aan het moment van operationeel gaan. Dit zodat u er zeker  van kunt zijn dat u zonder problemen op het eiland kunt wonen werken en of ondernemen.

Www.now.cw

 

Goede doelen Curaçao

Hard werken en commercieel zijn is voor ons  een belangrijk gegeven. Maar we hebben onszelf gebonden aan het menselijke. Wij hebben onze activiteiten voor de medemens in een stichting georganiseerd. Www.goededoelencuracao.com

Daarbij hebben wij het accent bij de jongeren gezet en leren wij hun hoe ze ook er voor hun medemens kunnen zijn en hoe ze zichzelf kunnen ontwikkelen.

We hebben een groep jongeren die hun tijd inzetten voor het werven van middelen en ook in de uitvoering van activiteiten zich verdienstelijk maken.

Vanuit hun bijdrage van hun inzet willen wij een donatie doen aan een positieve actieve jongeren. In overleg hebben wij gekozen om de organisatie Jongeren Informatie Beurs te steunen door een donatie van 2 kleine bijdragen:

  1. US$50 voor een bijdrage aan de organisatie en
  2. US$100 als bijdrage aan een voorbeeldige jongere

Op deze manier steunt de jongere van Curaçao een jongere in Suriname en mogelijk kunnen ze vaker samen projecten doen in de toekomst.

We weten dat dit een kleine bijdrage is, maar graag zien we dit als een begin!

 

http://www.curacaoinbusiness.com/contact-dagen-curacao-delegatie-in-suriname/

 

 

ADVERTORIAL

Facebook Comments Box