BILL GATES: ‘VACCIN MOET WERELDBEVOLKING UITDUNNEN’

Om de overbevolkte wereld waarin we leven ‘uit te dunnen’ moeten tenminste 350.000 mensen per dag worden gedood. Dit zegt Bill Gates, die toegeeft dat er een vaccin is ontwikkeld  waarmee overheden de wereld kunnen laten uitdunnen.
Mensen worden onopgemerkt langzaam gedood. De vruchtbaarheid van vrouwen wordt verminderd, opeenvolgende generaties worden zo voorkomen en mensen worden subtiel via conventionele geneeskunde uitgeroeit, zonder dat ze er erg in hebben. Miskramen worden opgewekt door de ‘veilige’ vaccins en griep virussen die wereldwijd doden vergen, na een inenting met de griep spuit. Dit alles gebeurt onder het mom van veiligheid voor de volksgezondheid. Deze sterfgevallen wereldwijd worden weer gebruikt om nog meer vaccins te ontwikkelen, nog meer doden te laten vallen en nog meer de wereldpopulatie te laten uitdunnen.

De ontwikkeling van vaccins is een van de grootste successen op het gebied van de volksgezondheid in de menselijke geschiedenis. Mensen vertrouwen op vaccins voor het uitroeien of verminderen van infectie ziekten zoals polio, difterie, mazelen en vele anderen.  Dit vertrouwen begint te wankelen want het grote succes is gebaseerd op onwetendheid en angst. Vaccins doen echter, volgens onderzoek, meer kwaad dan goed. Dat is waarschijnlijk de reden waarom steeds meer ouders weigeren om hun kind te laten vaccineren. Deze ouders zijn van mening dat het gewoon verkeerd is om hun kinderen te injecteren met een virus, ongeacht welke staat het ook moge zijn. Zij zien het als het ziek maken van hun kinderen. Artsen aan de andere kant geloven dat  het ‘bewust’ injecteren van virussen, onze witte bloedcellen ‘soldaten’ alert helpt maken zodat ons auto immuunsysteem wordt versterkt. Door de jaren heen hebben artsen mensen met dit uitgangspunt kunnen overtuigen van het nut van vaccineren.

Recente studies hebben echter uitgewezen dat aluminium, een van de meest voorkomende bestanddelen dat veel in vaccins wordt gebruikt,  meer kwaad dan goed doet.
Aluminium wordt al ongeveer 90 jaar toegevoegd aan vaccins maar sinds de veiligheid en doeltreffendheid van vaccins in twijfel wordt getrokken door recente studies is er de laatste jaren veel controverse ontstaan.  De bewustwording komt langzaam op gang.

 

 

 

BRON: YOURNEWSWIRE.COM

There are 43 comments for this article
 1. Marcel van Driel at 10:04 am

  Bill Gates is obviously not claiming that vaccines, health care and
  reproductive health services will somehow magically lead to the mass
  murder of almost a billion people. Quite the contrary, health care in
  general and vaccines in particular saves lives. It is also worth noting
  that Gates is saying that world population will continue to rise
  despite vaccines contributing to better living standards. So vaccines
  will only reduce the increase in population growth, not reduce the
  absolute number of people.

  The Gupta interview on CNN

  Anti-vaccine cranks repeat the same tedious quote mining with respect to an interview Gates participated in for CNN called Bill Gates: Vaccine-autism link ‘an absolute lie’. In fact, it is the exact same misunderstanding: confusing “reduce population growth by promoting health” with “mass murder”.

 2. Barış Efe at 1:30 pm

  Nu nog een cursus spelling en je kan het gesticht in

 3. Ad at 2:58 pm

  Hoe naïef moet je zijn om nog vertrouwen te hebben in de huidige reguliere geneeskunde, bestudeer de echte geneeskunde zoals de GNM en men komt tot de ontdekking dat we belazerd worden en het kost ons nog veel geld ook.
  Maar er zullen altijd mensen zijn die dit niet zien, jammer.

 4. Barış Efe at 3:11 pm

  Dat moet je natuurlijk zelf weten, maar als ik bloedvergiftiging oploop, neem ik liever een antibiotica kuurtje.

 5. Barış Efe at 3:34 pm

  Zolang er geen (wetenschappelijke) onderzoeken zijn die dat bevestigen, is dat natuurlijk gebakken lucht verkopen. Omdat iets ergens geschreven staat is het nog niet waar. Als het onderzocht is, wel.

 6. ExpandAwareness at 3:38 pm

  Je hebt de link niet geklikt en anders niet gelezen.

  Onderzoek zelf de voetnoten op hun oorsprong en je weet genoeg.

  Er zijn voldoende studies die het erkennen. Echter past het niet goed in het straatje omdat laurinezuur net als moedermelk voor een aanzienlijk deel uit verzadigdvet bestaat en dat ligt nu eenmaal nog even moeilijk…. Omdat men ons altijd bedroog met het idee dat verzadigd vet slecht zou wezen..

 7. ExpandAwareness at 6:21 pm

  Gewoon effe googlen “debunk flat earth’ 😉 Ik geloof er overigens ook niet in, net zo min als in de hollow earth theorie. In UFO’s daarentegen geloof ik dan weer wel in en ik denk dat er geen onderwerp is wat meer is gedebunked dan dat.

  Dat zo Googlen kun je eigenlijk met alles doen, alles wordt gedebunked namelijk maar ja zegt verders nog niet zo veel alleen misschien dat iemand goed is om in veel gevallen de boel verdraaien, nieuwe feiten verzinnen of de feiten verkeerd uit leggen

  Iedereen kan wat schrijven en een nieuwe ingangshoek bedenken en de meeste mensen gaan dat toch niet verifieren en je hebt voor alles altijd mensen die het wel geloven en mensen die het niet geloven. 😉

  Ik hou Boeddha maar aan: “Geloof niets,ongeacht waar je het gelezen
  hebt,of omdat ik het gezegd heb,of wie dan ook het gezegd heeft,behalve
  wanneer het overeenstemt met je eigen inzichten en met je eigen gezonde
  verstand.”

  Nu is dat ook relatief natuurlijk maar het helpt wel om dicht bij jezelf te blijven. Dat neemt niet weg om vooral ook kritisch te blijven naar wat ons wordt voorgeschoteld waarvan den overheden vinden dat het goed voor ons zou zijn. Blijf vooral onderzoeken, in plaats van klakkeloos aannemen. Autoriteit behoort in twijfel getrokken te worden immers. Judy durft dat ook te doen

  ” Een Australische doctorandus, Judy Wilyman, heeft voor controverse in de
  medische wereld gezorgd door haar proefschrift te schrijven over
  allerlei zaken die volgens haar niet kloppen aan het vaccinatieprogramma
  en de farmaceutische industrie. Zeer tot ongenoegen van het
  establishment heeft de universiteit haar scriptie nog goedgekeurd ook.”

  http://truthkings.com/2016/01/18/this-womans-anti-vaccination-thesis-is-epic-awesome/

  Fijne avond.

 8. Dieke01 at 12:35 am

  Hoeveel vertrouwen kan je hebben in een artikel met spelfouten?

 9. Fred Roldanus at 7:00 am

  GNM ? DAT IS TOCH GSM GEEN SNOER MEER ?

 10. Ad at 9:57 am

  Inderdaad Fred, het is geneeskunde zonder snoer, dus dan zit je niet meer aan het snoer van de reguliere arts of ziekenhuis maar genees je op een natuurlijke manier zonder vervelende bijwerkingen die je lichaam slopen. GNM is de Germaanse Geneeskunde, zie http://www.gemaansegeneeskunde.info

 11. The Panter at 1:36 pm

  Wat een mongool ja die deze text heeft geschreven
  en je bent nog achterlijker als je dit soort websites gelooft wat her staat.
  domme TBS gast

 12. Sander at 8:41 pm

  Waarom gebruik je het aluminium uit die vaccins niet, om een hoedje te vouwen?

 13. Christophe Van Gampelaere at 2:44 pm

  The auteur who edited the video makes it look like reducing the population growth is a bad thing. It doesn’t take a genius to understand that our finite planet and all the things living on it can not sustain an infinite population growth of humans. The world population needs to decrease significantly in order to curb the decline in fauna and flora.

 14. Wilko Van Der Veen at 8:01 pm

  Dan vertrouw je nu.nl waarschijnlijk ook niet…

 15. Jaap van den Born at 1:00 am

  Toch raar dat de kindersterfte gigantisch was toen ze zo prima beschermd werden door kokosnoten….

 16. Pascal Gyselinck at 7:13 pm

  The person who wrote this article was obviously not hindered by any serious knowledge of medicine or science in general, amazing …

 17. ExpandAwareness at 12:54 am

  De mensen achter Nu.nl bepalen wat er geplaatst worden.
  Ik heb het meermaals gehad dat ik wat wilde plaatsen dat vervolgens niet werd geplaatst.
  Censuur heet dat, dus nee, echt vertrouwen ken je ze niet.

 18. NabNab at 2:08 am

  Vaccine > minder kinderen dood > minder noodzaak meer kinderen te maken > verlaging in populatie GROEI.
  Wat heeft dat te maken met wat er in dit bagger artikel geschreven staat? Luisteren is moeilijk blijkbaar. “Recente studies” kom maar met die bronnen!

 19. Niels Melenboer at 4:20 pm

  Bloedvergiftiging … kent u dat? Duidelijk niet. Als ik met sepsis bij je aanklop wil ik NU een oplossing want met 24 uur is het te laat. Zo te horen ben je in staat 24 uur lang oeverloos te ouwehoeren over babies en moedermelk en laurinezuur maar ondertussen ben ik dood aan het gaan. Help?

 20. Niels Melenboer at 4:29 pm

  Dussssss …. er wordt al 90 jaar aluminium aan vaccins toegevoegd om de wereldbevolkingsgroei te remmen?!?! WTF did I just read? Met dit soort berichten in de media zou ik er bijna blij van worden ook. Waar heeft iedereen LAST VAN! Het wordt tijd dat de sociale media een jaar plat gelegd worden om mensen weer even normaal na te gaan laten denken. Zelfs als dit hele lulverhaal waar zou zijn, EN Gates zou er van weten, dan nog zou hij dit NOOIT wereldkundig maken. Wat voor belang zou hij daar bij hebben? Hij zou onmiddellijk medeplichtig zijn aan het achterhouden van informatie over genocide.

  D E N K N O U E E N S N A ! ! ! !

 21. Niels Melenboer at 4:32 pm

  HAHAHA ja ze censureren op gezond verstand 😀

 22. ExpandAwareness at 10:04 pm

  De kritische prikkers stellen wetenschappelijke resultaten ter discussie en benadrukken risico’s en bijwerkingen van vaccinatie. Zij wijzen er op dat nog niet alle bijwerkingen bekend zijn, met name bij de introductie van nieuwe vaccins. Per definitie hebben zij dan gelijk, omdat alleen op lange termijn bekend is welke langetermijneffecten er zijn. Gesteld wordt dat bijwerkingen niet goed geregistreerd worden door officiële instanties. Dat hangt dan weer samen met de passieve surveillance: ouders moeten het zelf actief melden als er bijwerkingen zijn en dit gebeurt lang niet altijd. Men is van mening dat er in Nederland een geringe onderzoeksbereidheid is en roept op om grootschalig weten- schappelijk onderzoek te starten dat wel voldoet aan alle criteria. De rol van de farmaceu- tische industrie wordt bekritiseerd, en er zijn natuurlijk voorbeelden te noemen waarin zij zeker niet alleen staan in hun kritiek

  bron: hoofdstuk 8
  http://rivm.nl/dsresource?type=pdf&objectid=rivmp:55451&versionid=&subobjectname=

 23. lizzy at 10:12 am

  @Ad ea. Het is beter eerst naar de bron te kijken van dit nonsens-nieuws. Dat blijkt een Russische proxi Newssite te zijn. Desinformatie dus!
  http://tinyurl.com/h79joov

 24. koos dekker at 11:12 am

  Ja of je kan je kop in het zand blijven steken Baris Efe .
  Er komen zoveel rare en enge dodelijke ziektes tegenwoordig bij
  En ik vertrouw de wetenschap wat geneesmiddelen betreft ook niet meer voor geen cent .
  En denk ook echt dat de grote wereld leiders of hoge pieten deze vrezelijke ziektes in de wereld brengen om de wereldbevolking uit te dunnen .
  Maar dat is mijn persoonlijke mening …en je vergeet een ding het gaat alles om de macht

 25. Barış Efe at 1:14 pm

  Wereldbevolking uitdunnen? Kun je een grafiekje laten zien waaruit blijkt dat de wereldbevolking daalt? Nee he, dacht ik al. Meningen doen er niet toe, feiten wel. Je bazelt maar wat en kan niets aantonen. Enge ziektes komen voort uit de overbevolking. Mensen zitten steeds dichter op elkaar waardoor meer en meer ziekteverwekkers worden uitgewisseld, nieuwe mutaties meer houvast krijgen en meer mensen kan infecteren, etc. Dat is allemaal wetenschappelijk aangetoond. Daar zijn geen wereldleiders voor nodig. Doe ons allemaal een plezier en neem nooit geen medicijnen in, ook niet als je ouderdomskwalen begint te krijgen, laat je niet vaccineren als je naar risicogebieden gaat, spuit geen insuline als je diabetes oploopt, geen chemo/bestraling als je kanker hebt. Dan piep je wel anders.

 26. John van maren at 12:54 pm

  dat is toch goed, de vraag is hoe gaan we het doen?

 27. Gerald Stoutenburg at 3:42 am

  Do you actually believe the crap you are sowing….Bill Gates is a very good person, and we need more Rich people like him willing to donate to medical research to benifit humanity….I am very proud of him….it is people like you that spread fear in the population causing parents not to inoculate their kids….vacintation is the best thing we can do for our kids….my kids have received all mandatory as well as all optional vacinnes I could get a hold off…..I suggest all parents do the same instead of believing this crap

 28. Theo Teerenstra at 8:35 am

  Als de overheid echt begaan was met onze gezondheid, hadden ze roken en alcohol al lang af moeten schaffen, net als de meeste artikelen in de supermarkt, De overheid heeft echt het liefst dat je met 67 jaar doodvalt.