BINDA: ‘REGERING HEEFT GEEN RESPECT VOOR HET VOLK’

“Dit is maar het begin. Er is een samenwerking ontstaan en er zijn maskers gevallen. Niet een ieder meent het met het volk, maar jullie wel”. DiT zegt Shaam Binda, voorzitter van de AKMOS vandaag tijdens de protestmanifestatie.

“Terwijl er een commissie herziening energie tarieven is samengesteld, horen we dat de stroomtarieven toch worden verhoogd,” scandeerde Binda. Om daar kracht bij te zetten zei hij dat de salarissen niet worden verhoogd waardoor de druk alleen maar groter wordt. Op het plein zijn ook de banken en het personeel van Lucky Store vertegenwoordigd. Volgens het personeel van Lucky Store hebben zij vrij van de directeur om deel te nemen aan de manifestatie. “We vinden de actie goed omdat we de gevolgen van de verhogingen voelen,” riepen de werknemers.

 

“Op 1 mei toen de verhogingen warden bekend gemaakt was de president was op een recreatieoord en de minister van Natuurlijke Hulpbronnen Regillio Dodson in het buitenland. Het is overduidelijk dat er geen respect is voor het volk,” vindt de AKMOS voorman.

Ondanks dat de verhogingen gisteren door president Desire Bouterse zijn aangehouden is de manifestatie niet afgeblazen.

“We moeten samen blijven vechten tegen de verhogingen en we zijn goed op weg,” Aldus Binda.

UNITEDNEWS/IVAN SUMMERVILLE


Facebook Comments Box