Buro CITE doet de United Business Fair Suriname 2018 weer aan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Na een succesvolle beurs in 2017 doet Buro CITE dit keer weer mee aan de United Business Fair 2018, in Suriname. Het is voor Buro CITE de tweede keer op een beurs in de Cariben. Ook dit keer hebben we hoge verwachtingen van de beurs. Hij staat goed aangeschreven en wij wilden nogmaals deel hiervan uitmaken. Onze focus is gelegd op het uitbreiden van onze activiteiten en leveren van top kwaliteit diensten in en buiten de landsgrenzen van Suriname en Nederland.

Wie is Buro CITE?

Buro CITE is een internationaal civieltechnisch ingenieurs- en managementbureau. Buro CITE maakt onderdeel uit van de bedrijvengroep RD&S (Research Development & Support) en is sinds 2002 operationeel in Nederland en in Suriname sinds 2006.

Wat doet Buro CITE?

Buro CITE maakt plannen voor het inrichten en beheren van assets van de overheid en particulieren (ontwikkelaars) in Nederland en Suriname. De diensten die wij leveren bieden een totaalpakket voor een buitenruimte die voldoet aan de wetgeving, uw beleid, landelijke of regionale regelgeving en niet te vergeten uw wensen. Bij ons kunt u terecht voor:

  • engineering, directievoering en toezicht voor bouw- en woonrijp maken, reconstructies en herinrichtingen.
  • Buitenruimtemanagement/assetmanagement
  • ontwerpen en dimensioneren van constructies.
  • Innovatie

Buro CITE hecht zich aan heldere communicatie en projectbeheersing. “Afspraak is bij ons ook afspraak en wij voeren de opdrachten op efficiënte en effectieve wijze uit binnen de afgesproken marges van tijd en geld”, zegt Roland Soedamah, Algemeen Directeur van Buro CITE.

Voor Buro CITE is stilstand, achteruitgang. Innovatie is een van de voorwaarde voor een economische groei. Voor Buro CITE geldt bij innovatie de randvoorwaarde dat het resultaat direct toepasbaar moet zijn door de opdrachtgever. We noemen dit pragmatische innovatie!

Bij Buro CITE wordt veel aandacht besteed aan kwaliteitszorg. Het binnen de organisatie van toepassing zijnde kwaliteitsmanagementsysteem is geënt op het beperken en beheersen van risico’s en op het tijdig en goed uitvoeren van controles voordat producten en diensten aan de klant worden geleverd. Dit kwaliteitsmanagementsysteem is gecertificeerd volgens ISO9001. DNV-GL, de certificerende instelling, was onder de indruk van de wijze waarop het systeem door Buro CITE is opgezet.

 

 

Buro CITE is ook gevestigd in Suriname. Op hoofdlijnen wordt op dezelfde manier gewerkt, maar de werkwijze is afgestemd op de lokale situatie en cultuur. Gebruik makend van moderne communicatiemiddelen wordt in Suriname aan Nederlandse projecten gewerkt en vice versa. De Algemeen Directeur van Buro CITE, Roland Soedamah is geboren in Suriname. Zijn wens is altijd geweest om op een maatschappelijk verantwoorde manier een bijdrage te leveren aan de duurzame ontwikkeling van Suriname. Buro CITE heeft vanaf 2002 diverse activiteiten ontplooid in Suriname. In eerste instantie vanuit Nederland, maar in april 2006 is de stap gezet om een vestiging in Suriname op te zetten. De heer Soedamah geeft aan dat ze goed op weg zijn maar willen nog meer hun marktaandeel in de regio vergroten, een mooie uitdaging voor zijn team !

Voor informatie over Buro CITE kijk op: www.burocite.nl of check onze FB pagina en LinkedIn profiel.

Kom gezellig langs op onze stand in hal 7  ONDERNEMERSHUIS PARAMARIBO  op 26, 27 en 28 oktober KKF Paramaribo #UnitedCaribbeanBusinessFair2018

Comments