EERSTE EDITIE STARTER TAKI SUCCESVOL. KENNISDELING EN INSPIRATIE DOOR JONGE STARTERS

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

“De starters van nu zijn de ondernemers van de toekomst,” was het thema van de eerste editie van het Starter Taki evenement op zaterdag 30 juni 2018. Ruim 70 personen, jong en oud, hebben hieraan deelgenomen. Drie jonge startende ondernemers en een gecertificeerde business coach hebben gezorgd voor kennisdeling en inspiratie. Dit evenement vond plaats in Lalla Rookh Ballroom.

Het was een avond vol kennisdeling, inspiratie en netwerken gecombineerd met gezelligheid. Het publiek bestond uit een mix van mensen die al jaren zitten in de ondernemerswereld, startende ondernemers en mensen met ambitie – met een idee. Opmerkelijk was dat de meesten nog student zijn. De avond begon met een korte optreden van de Myztikalz Minions – zeer jonge talenten die van dansen houden. Dit werd aangenaam ontvangen door het publiek.

De sprekers hebben ook voor hun eigen performance gezorgd. Van zakelijk Nederlands tot Sranan Tongo (het Surinaams) met een grapje ertussen. Op deze manier werden de aanwezigen wegwijs gemaakt en geïnspireerd. De business coach had het over de “Point of Power” en de “6 stappen naar geweldige resultaten.” De line-up zag er als volgt uit:

  • Irian Sastrowitomo (The Original Uppercut)
  • Vanity Jalink (Proofreaders & Grammar Nerds N.V.)
  • Jurmey Partodongso (Jammie Variety in Taste)
  • Ashween Achaibersing (Business Coach at ActionCOACH Suriname)

Er waren ook leuke presentjes en businesspakketten waarvoor de aanwezigen in aanmerking konden komen. Na het formeel programma was het tijd om te netwerken met elkaar. De organisatie Jamur Institute spreekt van een succesvolle eerste editie. Dit evenement zou moeilijk van de grond komen zonder de steun van de hoofdsponsor Godo Bank. Onze dank gaat ook uit naar de volgende bedrijven:  Sjafieq Moertabat Photography, Confetti Genie, Social Suriname Interactive Advertising N.V., CMC & Print, DuLamari en Cocktail MaestroZzz.

Aankomende evenementen: The Lady Boss: “How did she survive?” – Blijf de website en facebookpagina van Jamur Institute volgen voor de updates!

PERSBERICHT| JAMUR

 

 

Comments