MASTERING MARKETING & LEADERSHIP IN A DECADE OF GLOBAL AND LOCAL CRISES

Het Surinaams Instituut voor Marketing, Sales en Distributie start Executive Learning Series.

De eerste editie: Mastering Marketing & Leadership in a decade of global and local crises

De sprekers nemen u mee in hoe marketing, storytelling en leiderschapsstrategieën ook in een crisissituatie een tastbare impact kunnen hebben op uw succes en daarmee het succes van uw organisatie.

Het programma bestaat uit drie hoofdthema’s. De deelnemers worden aan de hand van deze thema’s meegenomen op een reis langs de meest recente kennis op het gebied van:

  • Leiderschap en persoonlijke effectiviteit in de 21ste eeuw

Door drs. V. Hooplot RM – Coroniaan, Certified Marketing Strategist, Member of the Board of Directors, Chief Strategist and Chief Operations Officer of Fundamental Media Ltd in Londen, Managing Director of Hooplot Associates in Nederland; former Senior Vice President and Chief Marketing Officer of Robeco; former Head of Global Marketing of ING IM/NN IP; former European Head of Marketing of Aegon Asset Management, Kames Capital and TKP Investments.

  • Wereldwijd succesvolle marketingstrategieën door dhr. H. Aron

Welke drijfveer zet jouw doelgroep in beweging? En welke archetype hoort bij jullie brandstory? Ontdek zeven baanbrekende inzichten in merkpsychologie en -neuromarketing die wereldwijd werken. Welke winnende strategieën gebruiken Facebook, Instagram en Trump? En hoe werken herkenbare verhalen? Of waarom werken sommige verhalen juist niet? Marketeers van morgen mogen dit zeker niet missen. Doe je voordeel.

Founding partner Henk Aron (CEO) More Than Live. Internationaal reclamebureau More than Live met accounts o.a.: Rabobank, T-Mobile, MasterCard, Volvo, Holland America Line en Unilever.

  • Compelling storytelling effectiviteit in de 21ste eeuw door dhr. Winston Scholsberg

Als je dit leest ben je waarschijnlijk op zoek naar manieren en technieken om invloedrijker te worden. En dat is goed, want de afgelopen 25 jaar heb ik niet anders gedaan dan testen Welke spreek- en communicatiestrategieën de test van de echte wereld overleven.

Ik kom van de The University of Life & Experience. Met meer dan 9000 voorstellingen als professionele verhalenverteller, heb één en ander geleerd over wat werkt en wat niet werkt wanneer je voor een groep staat.

Misschien denk je, “verhalen vertellen is één ding maar dat zegt niet dat je ook een kei bent in het presenteren, Speeched en sales”.

Het zou best kunnen kloppen! Althans, als ik de laatste 15 jaar niet voor CEO’s, managers, politicie en business leaders, trainingen had verzorgd over communiceren, overtuigen en authentiek verkopen.

Wat leert u tijdens deze masterclass?

Het programma is interactief en veeleisend. Het niveau is Ivy-League. De stof wordt behandeld aan de hand van kernvragen die worden geadresseerd in plenaire sessies, aangevuld met verdiepingsworkshops. De kernvragen:

  • Wat zijn de drivers van persoonlijk leiderschap? Waar sta ik ten opzichte van persoonlijk leiderschap en effectiviteit?
  • Wat zijn de drivers van wereldklasse marketing? Waar staat mijn organisatie ten opzichte van deze drivers?
  • Wat zijn de drivers van next level story telling, overtuigen en spreken? Waar sta ik?

Wat kunt u aan het eind van dit programma? Aan het eind van deze dag die uit 3 blokken bestaat heeft u een persoonlijk plan voor het implementeren van modern leiderschap, marketingstrategieën en storytellingtechnieken binnen uw eigen organisatie. Hiermee kunt u een aantoonbare, concrete bijdrage leveren aan de groei van uw organisatie in crisistijd.

Additionele opbrengst:

  • Directe persoonlijke en professionele groei
  • Verbeterde interpersoonlijke communicatie en impact in teamwork
  • Beter begrip van marketingstrategie en hoe deze in te zetten tbv de organisatie

We sluiten de dag af met de Synergize-sessie waarin alle kennis bijeenkomt en iedereen met een eigen pitch en verhaal zijn/haar impact blijvend kan vergroten.

Voor wie is dit programma?

  • Voor professionals, managers en directeuren die van een uitdaging houden en zich willen meten aan het allerhoogste niveau.
  • Marketing-, Sales- en Distributieprofessionals
  • Ondernemers in crisistijd die zoeken naar winnende strategieën

Datum: Woensdag 27 Feb 2019
Deelname kost USD 250 per deelnemer.

Informeer naar het VIP-Arrangement USD 500 (Limited availibility)

Aanmelden via info@hooplotassociates.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drs. Vincent Hooplot RM

Drs. Vincent Hooplot RM is een business gedreven marketingstrateeg die internationaal zijn sporen heeft verdiend o.a. als Chief Marketing Officer en Senior Vice President van Robeco, een internationale vermogensbeheerder met een beheerd vermogen van ruim 200 miljard. Vincent noemt zich ‘marketeer vermomd als bedrijfskundige’ en ziet marketing als een functie die direct moet bijdragen aan de bottomline van de onderneming door met creatieve, coherente en consistente marketinginspanningen klanten te winnen en te behouden voor de onderneming. 

Vincent is ook buiten de financiële dienstverlening een veelgevraagd marketingadviseur en adviseert bedrijven in uiteenlopende sectoren zoals kunst en cultuur, energie, internet, zakelijke dienstverlening, fashion en retail. Vincent is afgestudeerd in Bedrijfskunde aan de Rotterdam School of Management – Erasmus Universiteit en bekroond met certificering tot Register Marketeer door de stichting European Marketing Certification Foundation – EMCF. Hiermee behoort hij tot een selecte groep van ruim 100 Register Marketeers (RM) in Nederland. Vincent heeft ruim 20 jaar ervaring in retail en business-to-business marketing en is een fervent ambassadeur van ‘fact based marketing’.

Vincent: “Teveel marketeers richten zich op het perfectioneren van de instrumentele marketingtoolkit en verliezen daarbij het hogere doel uit het oog: duurzame waarde creëren voor klanten en daarmee duurzame winstgevendheid voor de onderneming.”

ADVERTORIAL|hooplotassociates.com

Facebook Comments Box