PRESIDENT INDIA ONDERWEG NAAR SURINAME/ INDIRA GANDHIWEG WORDT AFGEZET

Ram Nath Kovind maakt zich op om naar Suriname te komen. Hij vertoeft momenteel in Griekenland en zal dinsdagmorgen de 8,600 kilometer oversteek naar Suriname, over de Atlantische Oceaan, maken. Kovind wordt dinsdagmiddag in Suriname verwacht.

In dat kader zal het verkeer op de Indira Gandhiweg worden omgeleid. Het verkeer komende vanuit Paramaribo zal moeten afslaan naar de Tawajariweg om de route naar het zuiden voort te zetten. Het verkeer vanuit Lelydorp wordt omgeleid naar de Parralelweg. De Indira Ghandiweg en wel het gedeelte tussen de Tawajarieweg en de Craneweg zal dinsdagmiddag vanaf 16:00 uur tot en met 20:00 uur afgesloten zijn voor het openbaar verkeer. De gehele route die de presidentiele delegatie van Kovind zal afleggen vanuit Zanderij naar Paramaribo zal afgezet worden.

  • Het verkeer komende vanuit Latour over de Indira Gandhiweg richting Lelydorp zal omgeleid worden d.mv verkeersborden naar de Tawajarieweg en zijwegen die naar het zuiden leiden.
  • Het verkeer komende vanuit de Lelydorperweg zal d.m.v. verkeersborden omgeleid worden naar de Parallelweg linksaf.
  • Het verkeer komende vanuit de Kotomisielaan zal d.m.v. verkeersborden omgeleid worden naar de Parallelweg linksaf.
  • Het verkeer komende vanuit de Angalampoelaan zal d.m.v. verkeersborden omgeleid worden naar de Parallelweg links
  • Het verkeer komende vanuit de Schotelweg zal omgeleid worden naar de Indira Ghandiweg linksaf of de De Craneweg
  • Het verkeer komende vanuit de Delchotweg/Aprillalaan op de kruising van de Van Drimmelenlaan zal omgeleid worden naar de Hermandadweg rechtsaf richting het zuiden (De Craneweg)
  • Het verkeer komende vanuit het district Para over de Indira Ghandiweg zal d.m.v verkeersborden omgeleid worden naar de De Craneweg linksaf.

De delegatie rijdt vanuit Zanderij rechtstreeks naar het standbeeld van Mahatma Gandhi voor een kranslegging. De omgeving rond de Heiligeweg en Maagdenstraat zal dan ook voor enkele uren afgezet worden.

Kovind zal in Suriname gesprekken voeren met president Desi Bouterse in het kader van de bilaterale en historische banden tussen Suriname en India. Het bezoek aan Suriname moet tevens gezien worden tegen de achtergrond van India’s buitenlands beleid om de betrekkingen met Latijns-Amerika te versterken en uit te diepen alsmede tegen de achtergrond van een grote Indiase diaspora in ons land.

UNITEDNEWS

 

 

Facebook Comments Box