WOMEN ENTREPRENEURSHIP DAY

Op 19 november wordt wereldwijd in 144 landen de Women’s Entrepreneurship Day gevierd. Deze dag is in het leven geroepen om vrouwelijk ondernemerschap aan te moedigen en vrouwen wereldwijd te inspireren. Ook in Suriname zullen we deze dag niet ongemerkt voorbij laten gaan. Reina Kolf, oprichter en CEO van “The Slight Edge” Consultancy, bekend onder de naam TSE Group of Professionals is op basis van haar expertise door de Caribische WED ambassadeur benoemd tot Surinaams ambassadeur van Women Entrepreneurship Day.

Het event wordt op 19 november georganiseerd waarbij ondernemers bijeen zullen komen om de ervaringen rondom het vrouwelijk ondernemerschap met elkaar te delen én geïnspireerd te raken! Bridging, Binding & Building is het centrale thema, omdat we geloven in de kracht van het samenwerken. Alleen op die manier kan het Caribisch WED thema van dit jaar: Unite, Ignite, Expedite invulling krijgen.

Wat voor Suriname deze dag extra kenmerkt is de launch van het Women Entrepreneurship Mentor project (WE Mentor), waarmee beoogd wordt vrouwelijk ondernemerschap te stimuleren. Met dit mentorprogramma wordt ondersteuning geboden aan vrouwelijke ondernemers teneinde hen te laten groeien naar het volgend niveau. Dit omdat bij de organisatie de overtuiging bestaat dat het potentieel van vrouwelijke ondernemers deze ondersteuning verdient!
Met dit project slaan we de brug tussen de ondernemers, bundelen we de krachten en bouwen we voort op de ervaringen van ondernemers die het pad al (deels) hebben vrijgemaakt. Op het programma van 19 november staan interessante presentaties en wordt de mogelijkheid gebonden tot netwerken.

Voor registratie: wedsuriname@tse-advisory.com


Facebook Comments Box