NPS KRIJGT ONDERSTEUNING VAN FRAMBO-NEDERLAND

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Frambo – Nederland heeft de vorige week weer een zeer constructieve bijeenkomst gehad. Op de bijeenkomst zijn actiepunten en initiatieven  besproken die verder  zullen worden uitgewerkt.

Partijvoorzitter Gregory Rusland, was ” via live verbinding” aanwezig en ging in op vragen van de aanwezigen.
Hij zegt : “de inspanningen van Frambo – Nederland en de betrokkenheid zeer te waarderen en staat open voor een intensief contact”.

Frambo-Nederland is een initiatief van sympathisanten in Nederland, die de visie en missie van de moederpartij, Nationale Partij Suriname, onderschrijven en willen ondersteunen. Hierbij wil Frambo-Nederland, zoveel Surinamers in Nederland betrekken, die zich  verbonden voelen met het thuisland en NPS een warm hart toedragen. De betrokkenheid kan zowel in materieel als geestelijk opzicht zijn zoals meedenken over het evalueren en aanscherpen van de huidige partij doelstellingen, het samenstellen van verkiezingsprogramma ,het invulling geven aan de uitvoering daarvan en  het ondersteunen van de actuele politiek van de NPS. Frambo- Nederland is ook actief op facebook waar in een eigen wall informatie wordt uitgewisseld en de leden op de hoogte gehouden worden van alle partijactiviteiten.

PERSBERICHT|NPS

Comments