SUN COUNTRY AIRLINES VANAF DIT JAAR NAAR ARUBA

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

De Amerikaanse luchtvaartmaatschappij Sun Country Airlines heeft aangekondigd om vanaf december dit jaar een nieuwe non-stop verbinding met Aruba te onderhouden, zo meldt de nieuwssite Caribbean360.com.

Sun Country Airlines is gevestigd te Minneapolis in de staat Minnesota en richt zich op het vervoeren van de inwoners van deze staat naar warmere gebieden gedurende de winter. Tijdens de zomermaanden vliegt de maatschappij vanuit Minneapolis naar zowel het oosten als het westen van de Verenigde Staten en worden er chartervluchten uitgevoerd naar Mexico en het Caribische gebied.

De vluchten naar Aruba zullen eveneens seizoengebonden zijn en voor de komende periode staan deze gepland voor de maanden december 2017 tot en met april 2018.

“Met de toevoeging van Aruba aan onze vliegbestemmingen bieden wij onze Midwest travelers een nieuwe gelegenheid om tijdens de koude wintermaanden zonder overstap te reizen naar een internationaal gevierde destinatie in het Caribische gebied,” zegt Zarir Erani, CEO van Sun Country Airlines.

Ook James Fazio, CEO van de Aruba Airport Authorities N.V. kijkt uit naar de komst van de nieuwe airline. “We stellen het vertrouwen van Sun Country bijzonder op prijs en kijken uit naar een partnerschap met deze luchtvaartmaatschappij in de komende jaren.” Fazio gaf ook aan dat de nieuwe vliegverbinding voor de inwoners van Minnesota en omstreken betekent dat zij op een geriefelijkere manier naar het eiland kunnen komen. Voorheen moesten passagiers, die uit die omgeving naar Aruba wilden komen, via transfervluchten reizen.

UNITEDTRAVEL| MARTIN PANDAY

Comments