TELESUR LANCEERT ONLINE RETAILPLATFORM SUMARKET

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

SuMarket, het online platform voor aanbod, verkoop en aankoop van diensten en producten, is in de lucht (www.sumarket.sr) SuMarket is een idee van Telesur ten behoeve van de Surinaamse retailmarkt.
De opzet van SuMarket, een collectie van Surinaamse webshops, past in de E-Suriname visie van Telesur: een innovatief ecosysteem van verschillende sectoren, overheidsdiensten en particuliere bedrijven. Middelgrote en kleine bedrijven melden zich aan bij SuMarket om zelfstandig hun webwinkel in te richten en beheren.

Om rechtsgeldige, eerlijke, transparante en volledige dienstverlening te garanderen zijn de benodigde juridische protocollen in acht genomen. Voor de consument dekt SuMarket het traject van online centraal shoppen bij verschillende winkels, bestellingen plaatsen, betalingen doen en levering “tot aan huis “. Daarvoor bestaat een samenwerking met Uni5Pay Platform Suriname – opgericht door Telesur, de Surinaamse Postspaarbank en Southern Commercial Bank – dat met de debetkaart applicatie Uni5Pay, online betalen op SuMarket mogelijk maakt.

https://scontent.foem1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/54230812_10216705802370381_8368293796827365376_o.jpg?_nc_cat=101&_nc_ht=scontent.foem1-1.fna&oh=175c7abd94731e09e5a7b783d6fac866&oe=5D26F9C9
Telesur-directeur, Mike Antonius, merkte op dat SuMarket de potentie van de nationale breedbandinfrastructuur in versnelling zet: de penetratie van breedband in onze economie schept enorme kansen voor het Surinaamse ondernemerschap.

Stephen Tsang, minister van Handel, Industrie en Toerisme noemde SuMarket de aftrap van innovatief ondernemerschap met name in de rurale gebieden. Hij zegde de ondersteuning toe van het ministerie in de vorm van het overbruggen van logistieke uitdagingen en de betrokkenheid van het Standaardenbureau. Bij de launch van SuMarket, gisteravond in het Marriot Hotel, waren onder andere aanwezig de directeur HIT, Reina Raveles, de voorzitter van de ICT Associatie, Djina Bergraaf-Sanchit en vertegenwoordigers van Southern Commercial Bank, DataSur en de Raad van Commissarissen bij Telesur.
Persbericht|Telesur

Comments