TROUWEN IN DE JUNGLE VAN COSTA RICA; SURINAME KAN VOORBEELD NEMEN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

San Jose, Costa Rica. Ondanks haar prominente rol als marktleider in ecotoerisme, is Costa Rica continu bezig met het verder diversifiëren van het toeristisch product.

Image result for costarica wedding arrangementen

Het Centraal Amerikaanse land, dat ligt tussen Nicaragua en Panama, beschikt over een schat aan regenwoud waarin zich diverse beschermde natuurparken bevinden welke heel streng door de overheid worden gecontroleerd. En van die natuur maakt Costa Rica op dit moment strategisch gebruik door de jungle te promoten als ideale locatie voor koppels die in het huwelijksbootje willen stappen en elkaar het ja woord in een unieke ambiance willen geven. De nieuwssite caribbeannewsnow beschrijft het concept als volgt: “In the idyllic Costa Rica, loved ones can truly unplug and connect with nature and one another.” Adembenemende foto’s van koppels te midden van het regenwoud en gekleed in prachtige en elegante huwelijkskostuums, decoreren de campagne welke een nieuw marktsegment wil aanboren en wil inspelen op de ‘groene’ trend die zich de komende tijd nog zal voortzetten.

Image result for costarica wedding arrangementen

Suriname beschikt ook over een regenwoud dat voor het grootste deel onaangetast is. We hebben een paar luxe resorts in de jungle, we zijn gastvrij, houden van feesten en wij zijn sterren in het maken van lekker eten.

Enkele resorts in Suriname, waaronder Colonial resort en Berg & Dal, bieden al weddingpakketten aan maar om Suriname net als Costa Rica actief te promoten als wedding destination, zou een intensieve en internationale campagne nodig zijn. Wellicht dat er in collectief verband hier gauw aandacht aan zal worden geschonken.

UNITEDTRAVEL| MARTIN PANDAY

 

 

Comments