VHP INSTALLEERT 2 KERNEN IN HET RIJSTDISTRICT NICKERIE

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

VHP-voorzitter Chan Santokhi heeft aan het hoofd van een delegatie van zijn Oranje partij, 2 nieuwe kernen geïnstalleerd in het rijstdistrict Nickerie te Sidoredjo, namelijk kern Sidoredjo en Groentenweg.

De installatie van beide kernen vond op zaterdag 5 januari plaats ten huize van de familie Redjosetiko. De kern Sidoredjo bestaat uit 34 leden en die van de Groententenweg uit 35 leden.

Het is de eerste keer dat de VHP kernen heeft op Sidoredjo. De kernen bestaan uit Surinamers van Javaanse afkomst. Opvallend hierbij is dat beide kernen bijna 80% uit jongeren beneden de 27 jaar bestaat. Met deze stap hebben deze Nickerianen te kennen gegeven dat ze hoop en vertrouwen hebben in de Oranje partij. Steeds meer mensen in alle districten beginnen hoop en vertrouwen te krijgen in de VHP, de Oranje Partij, de Orange movement.

VHP voorzitter Santokhi gaf de garantie dat na het verwerven van de regeermacht ontwikkelingsplannen integraal zullen worden uitgevoerd, waardoor duurzame ontwikkeling ook in het rijstdistrict zal worden gebracht. Maar om dit doel te bereiken heeft de VHP het volledige mandaat nodig van de kiezers, tenminste 28 zetels.

De bijeenkomst was goed bezocht en de mensen gaven aan dat zij alles op alles zullen zetten om de 5 zetels binnen te halen voor de Oranje partij. Naast de installatie van de kernen mochten de voetbalteams van Sidoredjo en SV Spoednick voetballen ontvangen uit handen van voorzitter Chan Santokhi.

PERSBERICHT|VHP

 

Comments