COMING SEMINAR | TALKative Suriname

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

TALKative Suriname is een nieuw platform voor sprekers met als doelgroep young professionals in Suriname.

Het doel is het organiseren van zakelijke evenementen waarbij verschillende sprekers de bezoekers inspireren en motiveren, maar waar de bezoekers ook speficifieke lessen uit kunnen halen met betrekking tot loopbaanontwikkeling, carriere en/of specifieke onderwerpen die te maken hebben met betere resultaten boeken als ondernemer of professional . De trekkers van deze organisatie zijn de jonge ondernemers Soraya Jaikaran en Ashween Achaibersing.

Het tweede evenement van TALKative Suriname zal een seminar zijn als onderdeel van de United Business Fair en wel op zondag 29 maart van 14.30 tot 16.30 uur te Utopia heritage. Het programma is als volgt:

14.30-14.45
Opening door Soraya en Ashween

14.45-15.30
Rose Willemsberg, Executive Coach, ActionCOACH Suriname: De 7 lagen van een TOP bedrijfsstrategie

In haar rol van Executive Coach sinds 2011 heeft Rose Willemsberg verschillende bedrijven en hun leiders begeleid. Ook heeft ze verschillende conferenties van zowel ActionCOACH als Gazelle Coaching bezocht, verschillende internationale coaches gesproken en levert ze dus nu al langer dan 8 jaar een bijdrage aan ondernemend Suriname.

Tijdens dit blok zal Rose inzicht geven in de 7 lagen welke essentieel zijn voor het opzetten van een top bedrijfsstrategie. Indien ook maar een van deze lagen ontbreekt, is de strategie namelijk niet compleet en zal het bedrijf nooit het maximale potentieel kunnen halen. Ben jij benieuwd wat deze lagen zijn? Dan moet je zeker ons seminar bezoeken!

15.30-16.15
Jean-Luc van Charante, Online Marketing Expert, Ineffeble NV: Van ‘mi sabi’ tot ‘mi mati,’ de volgende stap voor Online Marketing in Suriname

Jean-Luc van Charante is een online marketingexpert en mede-eigenaar van Ineffable NV, tevens de trekker van de Social Media Day in Suriname en spreekt hij vaker over zijn onderzoek en het resultaat daarvan, of het nou gaat over social media of online marketing in zijn geheel.

Tijdens dit blok gaat Jean-Luc in op wat voor Suriname de volgende stap moet zijn op het gebied van online marketing en hoe bedrijven deze stap kunnen zetten. Waardevolle informatie voor elke organisatie die de ontwikkelingen en mogelijkheden op de voet wil blijven volgen!

16.15-16.30
Vragen en sluiting

Na het seminar kunnen de bezoekers natuurlijk ook nog de fair zelf bezoeken, die start namelijk om 17.00 uur. Het belooft wederom een leerrijk en interessant evenement te worden!

Reserveringen

Mail naar:mailto:info@talkative.sr

of bel/app: Soraya: +597 85 95 501 of naar Ashween: +597 86 37 684

UCBF2020|www.talkative.sr