B2B VOOR BESTE AGRIPRENEURS IN SURINAME

B4Agro&FoodSystems (B4AFS) en United Business Fair (UBF) 2024 bundelen hun krachten om Suriname’s beste agripreneurs te tonen en agrarische investeerders aan te trekken om naar Suriname te komen voor duurzame ontwikkeling op de 5e editie van het grootste Business-to-Business platform van Suriname.

Hierbij nodigen wij alle bedrijven in of gerelateerd aan de agribusiness uit om mee te doen aan deze nieuwe golf van intersectoraal denken, zodat we deze duurzame sector in Suriname echt kunnen ontwikkelen. We hebben schone, verse, gezonde en lokale voedselproductie nodig om te streven naar minder voedselimport en het inkomen van vreemde valuta met de export te stimuleren. Zelfredzaamheid, ondernemerschap, inzetbaarheid, diversificatie van de economie, duurzame sector en lokale contentontwikkeling zijn allemaal sleutelwoorden, die deze visie op kwantiteit, kwaliteit en continuïteit in de agrosector voor Suriname ondersteunen.

B4AFS en UBF2023 creëren het grootste landbouwpaviljoen op de United Business Fair ooit! Doe mee met deze nieuwe golf en stuur een e-mail naar info@b4concepts.com of stuur een WhatsApp +5977528275 om je plek op deze B2B-beurs te reserveren.

ADVERTORIAL|UBF2024

Facebook Comments Box