COMING SEMINAR | FINTECH ECO-SYSTEMS, SEAMLESS INNOVATION, MOBILE PAYMENT SOLUTION, MOBILE-COMMERCE. YOUR INTERNATIONAL HUB.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Hakrinbank goes “beyond banking”: the future is now.

Hakrinbank brengt digitale innovatie in samenwerking met haar internationale partners Startupbootcamp.org en Rainmaking.io, speciaal gericht op de hedendaagse ondernemer en consument met internationale ambities die gaan voor een “seamless customer experience”.

Hiermee zet de Hakrinbank de toon met innovation in banking in Suriname beyond fintech met, agritech, mediatech, utilitytech.

De integratie van iDeal op ons e-commerce platform hoppa!, maakt het mogelijk dat ook onze diaspora in Nederland kan shoppen en betalen op hoppa.sr. Producten/diensten kunnen worden bezorgd/afgenomen in Nederland of in Suriname.

De Hakrinbank creëert hiermee o.a. een hub voor lokale ondernemers om afzet in Nederland te hebben.

Met ons mobile payment platform Mopé, zijn betalingen real time, face 2 face en op afstand mogelijk. Een payment solution via een mobile device, maar ook geïntegreerd in een kassa systeem, in-app of op uw webshop. De beleving zit in het gemak, de veiligheid en snelheid die het onderscheidend vermogen van Mopé bepalen.

Is Suriname ready for the experience beyond banking? Yes, we are! In ons seminar nemen wij u mee in deze beleving.

Reservering: tirzah.keyzer@hakrinbank.com    477722 – ext 469