COMING SEMINAR | KEYNOTE: EEN FOCUS OP DE RESULTATEN MET HET OTNV ACCOUNTABILITY PROGRAMMA

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Het woord Accountability wordt ook in Suriname steeds vaker in de mond genomen. Niet verwonderlijk natuurlijk, want de wereldwijde roep om meer accountability bij zowel private als publieke organisaties wordt het afgelopen decennium steeds luider.

Niet zonder trots zeggen wij dat OTNV met haar focus op Accountability in Suriname meer inhoud aan probeert te geven. Zonder aarzelen durven wij te zeggen dat wij de enige zijn in Suriname met een beproefd model voor zowel bedrijven als overheid om een cultuur van accountability op gang te brengen op een gemakkelijke, doch effectieve manier.

Het Accountability model welke wij implementeren als onderdeel van onze organizational transformation diensten, is ontwikkeld door Partners in Leadership, door wie wij als officiële partner van DOOR International in Suriname getraind en gecertificeerd in zijn. In het afgelopen jaar heeft OTNV zwaar geïnvesteerd in het trainen van onze teamleden om organisaties te kunnen begeleiden in deze trajecten. Daarnaast kunnen wij ook gebruik maken van best practices afkomstig van ruim 90 andere officiële DOOR Partners in de wereld. Uit deze bron hebben wij voorbeelden genoeg, met de duizenden bedrijven in meer dan 100 landen waar onze collega’s Accountability programma’s hebben uitgevoerd.

Keynote Accountability Builder

Tijdens de UNITED Beurs verzorgt OTNV een keynote presentatie over de kracht van Accountability in organisaties. Wij zullen u hierbij meenemen bij enkele van de succesverhalen bij bedrijven zoals Dominos Pizza, Chilli’s, Pfeizer en meer. Deze keynote is niet gewoon een peptalk maar zal zich sterk onderscheiden door de gemakkelijk te gebruiken tools, heldere inzichten en best practices. Tijdens de keynote gaan wij in op de essentiële onderdelen van ons accountability model, en krijgt u een beeld over wat dit kan betekenen voor uw organisatie.

De informatie die u krijgt is meteen toepasbaar in uw organisatie en -zoals veel van onze klanten ons vertellen- ook thuis.

In deze keynote van 90 minuten praten wij o.a. over

  • Het belang van het definiëren van heldere “key-results” voor de organisatie
  • Positieve Accountability – wat het betekent en hoe brengt u dat tot stand
  • Het Steps to Accountability-model – vier eenvoudige stappen om Accountability voor resultaten te creëren binnen uw organisatie
  • Hoe de transitie te maken van “below the line” naar “above the line”
  • 16 best practices voor het verbeteren van accountability binnen uw organisatie
  • Het accountability feedback model
  • Hoe Accountability Gaps binnen uw organisatie te identificeren en hoe deze met de SOSD Accountability Tool op te vangen.

Wie we zijn?

OTNV bestaat uit een team van professionals die bij elkaar zijn gekomen omdat wij geloven dat wij in synergie met elkaar een grotere bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van Surinaamse bedrijven. Wij hebben een passie voor het creëren van meetbare resultaten bij bedrijven door het inzetten van effectieve tools die dwars door de gehele organisatie begrepen en geïmplementeerd kunnen worden. Hiervoor werken wij als franchisepartner met de wereldleiders op het gebied van organisatieontwikkeling, waaronder Ken Blanchard, Partners in Leadership en DOOR International.

Lees meer over OTNV en wat wij voor u kunnen betekenen op www.ot-nv.com.

Voor reserveringen voor het komend seminar kunt mailen naar : partners@ot-nv.com