COMING SEMINAR | SCHERPER ZICHT OP UW ORGANISATIE

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Data analytics is een term die u steeds vaker hoort.  In de wereld van vandaag is een enorme hoeveelheid data aanwezig. Maar deze data betekent niets zolang deze niet toegankelijk is.

De vraag naar inhoudelijke analyses op deze data vanuit de zakenwereld groeit. Het is van essentieel belang dat bedrijven gaan investeren in Business Analytics.

Wij zijn Consulytic. Wij helpen organisaties de toegevoegde waarde van hun data te ontdekken. Als Business Intelligence Specialist vervullen wij een belangrijke rol in het vertalen van beschikbare data naar waardevolle managementinformatie.

Dit doen wij door deze (bedrijfs)data inzichtelijk te maken via toegankelijke en interactieve dashboards.

Deze dashboards geven u verhelderende inzichten op uw organisatie. Dit maakt het mogelijk beslissingen te nemen over de (toekomstige) inzet van uw personeel en middelen. De dashboards schetsen perspectieven voor uw organisatie.

Perspectieven waarop gestuurd kan worden. Waarmee u gefundeerd  beslissingen kunt nemen en waarmee u de door u gewenste resultaten behaalt. Denk daarbij aan het verbeteren van uw financiële resultaten, het vergroten van uw klanttevredenheid en het uitbouwen van uw voorsprong op de concurrentie.

Op de United business Fair is Consulytic prominent aanwezig. Bezoek ons en wij  lichten graag toe wat uw bedrijfsdata voor u kan betekenen.

Voor reserveringen voor het komend seminar kunt mailen naar :info@consulytic.com

UCBF2020|Consulytic