EURO’S UIT NEDERLAND REAL-TIME IN JE MOPÉ MOBILE WALLET MET IDEAL

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Vanaf woensdag 29 Juli 2020, kan iedereen met een Mopé mobile wallet nu ook binnen één minuut Euro’s ontvangen van familie en vrienden uit Nederland.

Op mope.sr kan iedereen met een Nederlandse bankrekening viaiDeal, 24/7 geld overmaken rechtstreeks naar een Mopé wallet in Suriname. Via mope.sr Euro’s overmaken vanuit Nederland naar een Mopé wallet, is tot 60% goedkoper dan overmaken via de bekende money transfer companies. Zelfs 90% goedkoper dan een reguliere buitenlandse overmaking vanuit Nederland naar Suriname. De Euro’s zijn real-time, dus werkelijk binnen één minuut, 24/7 in je smartphone. Niemand hoeft de deur uit; in Nederland niet om te versturen en in Suriname niet om te ontvangen.

Gebruikers van een Mopé wallet in Suriname kunnen de Euro’s in hun wallet overboeken naar hun EURO-bankrekening die is gekoppeld aan Mopé of in de walletomzetten naar SRD’s tegen de beste wisselkoers.

Deze dagkoers kun je in je Mopé wallet zien onder “wissel” of “convert” door het euro bedrag in te vullen. Uiteraard kunnen de tegoeden in Mopé ook regulier worden gebruikt voor betalingen aan bedrijven of personen.

Met ruim 500 Merchants en meer dan 17.000 downloads is Mopé snel een begrip geworden in Suriname én straks ook in Nederland.

De koppeling van iDeal (het online betaalplatform van Nederland) aan Mopé, maakt het onder andere mogelijk dat ook mensen zonder een bankrekening geld kunnen ontvangen uit Nederland in hun wallet en betalen met Mopé. De continue ontwikkeling van Mopé gericht op gemak, kostenbesparing en veiligheid voor zowel ondernemer als consument gaat gestaag door. Volg de Mopé innovatie roadmap via www.hakrinbank.com, en de facebook pagina’s van de Hakrinbank en Mopé.

Mopé ala sei!

Advertorial| www.mope.sr