INTERNATIONAAL AMBITIEUS MET EEN HOLLAND PAVILJOEN OP DE UNITED CARIBBEAN BUSINESS FAIR

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

‘’Het is de grootste kans van het jaar om met de juiste beslissingsmakers van de top van het Caribische bedrijfsleven in contact te komen en hen uw diensten en producten te presenteren tijdens de United Caribbean Business Fair.

Daarnaast zijn er ruim 10.000 Surinaamse entrepreneurs en sleutelfiguren  aanwezig en maakt u direct indruk met alleen al uw aanwezigheid tussen de crème de la crème van het Surinaams bedrijfsleven’’, geven Silvino Seymor en Pascal Fredrik, eigenaren Internationaal Ambitieus, enthousiast aan.

Internationaal Ambitieus zal met 15 bedrijven deelnemen aan de United Caribbean Business Fair op het door hen georganiseerde Holland Paviljoen.

Het Holland Paviljoen is een bewezen succesvol wereldwijd concept waarbij bedrijven uit de landen van het Koninkrijk der Nederlanden de mogelijkheid krijgen zichzelf te presenteren op gerenommeerde internationale beurzen.

Tijdens de beursdagen zal Internationaal Ambitieus ook het seminar: ‘’Zakendoen met Aruba, Bonaire, Curaçao en Nederland’’ organiseren. Dit wordt de 4e editie van het seminar waarbij topsprekers hun praktijkverhalen delen over de weg naar internationaal succes. Dit biedt Surinaamse ondernemers de mogelijkheid om te leren van praktijkvoorbeelden, maar met name om het behulp van de juiste inzichten, zelf te doen!

ADVERTORIAL|INTERNATIONAAL AMBITEUS