AFVOERLOZINGEN WORDEN AANGEPAKT

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

In verschillende buurten en regio’s is het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT en C) begonnen met het ophalen van afvoertrenzen.

De werkzaamheden worden uitgevoerd door het directoraat Openbaar Groen. Er is werk verzet te Ramgoelamweg, waarbij de goten in verschillende zijstraten opgehaald zijn voor een betere afvoer. Ook wordt de berm langs de Magentakanaalweg opgeschoond.

Chanderban Rambali, hoofdbeleidsmedewerker op het ministerie, zegt dat de werkzaamheden aan de Magentakanaalweg al ongeveer een week aan de gang zijn. De berm zal gemaaid worden omdat het momenteel hoog begroeid is. Het betreft hier een enorm drukke en belangrijke weg die aangepakt wordt. Voor wat de werkzaamheden aan de Ramgoelamweg betreft, zegt Chanderban dat de goten op verzoek van de bewoners van de buurt zijn opgehaald.

“Het is heel belangrijk dat er overal sprake is van een goede waterlozing waar er goten zijn.” Als derden interesse hebben om hun trenzen en of goten op te halen kunnen ze dat opgeven aan de bestuursdienst in hun omgeving en of de ressortraads- en districtsraadsleden.

Het directoraat Openbaar Groen zal er alles aan doen, in te spelen op de wensen van de aangevers, meeldt het ministerie.

UNITEDNEWS