UNITEDBrands

Inleiding

In 2003 is United begonnen met de uitgave van het United Business Magazine. Dit magazine is geboren uit de behoefte aan een op het Surinaams ondernemerschap georiënteerd tijdschrift. Een andere belangrijke drijfveer achter het magazine is dat het voor Edward tegelijk een platform is om zijn creativiteit op grafisch gebied te tonen. Dit heeft geresulteerd in een grote spin off voor de grafische vormgevingsopdrachten: de hoge kwaliteit van de grafische producten in het blad hebben voor een aanzienlijk toename aan opdrachten gezorgd.

Een business magazine gericht op ondernemerschap kan alleen groter worden indien ook het ondernemerschap groeit. Dit gegeven is een aanleiding geweest voor de creatie van United Business Idols. Deze competitie van startende ondernemers heeft United tot katalysator van ondernemend Suriname gemaakt.

In die rol organiseert zij nu ook de United Business Fair, een precieuze business-to-business beurs waar lokale, regionale en internationale bedrijven elkaar ontmoeten voor het doen van zaken. Voor het grotere publiek zijn er diverse bedrijfsexposities en presentaties.

De wereld van vandaag is echter niet de wereld van gisteren en zeker niet de wereld van morgen. Vandaag speelt steeds meer van ons leven zich af in de wereld van de internet technologie. En in de toekomst zal dit alleen maar toenemen. United heeft ook daar producten voor ontwikkeld. Met deze producten, is zij een real time verbindingsstuk tussen het bedrijfsleven en haar klanten.

  • De site Uniternews.sr is een actualiteiten website gekoppeld aan de United Business Directory. De site verkoopt advertentieruimte en is de toegangspoort voor de activiteiten van United, zoals United Business Idols en de United Business Fair. Unitednews.sr kent een dagelijks bezoekers aantal van gemiddeld 10.000, waarvan een significant deel de Business Directory raadpleegt.
  • De United Business App is een mobiele applicatie voor de grootste online business directory van Suriname. Hiermee is bedrijfs- en productinformatie te allen tijde en overal waar er internet beschikbaar is, voorhanden. De applicatie is gekoppeld met Unitednews.sr en is daardoor meteen een nieuws en actualiteiten app. De app biedt daarnaast ook voor ondernemend Suriname belangrijke informatie.

De United Business App is als pilot project sinds 2017 in Google Play store te krijgen. De pilot periode heeft veel kennis opgeleverd om de app significant te verbeteren. Na deze verbeteringen en uitbreiding naar de Apple store wordt de app nationaal gelaunched.

United heeft als bedrijfsactiviteiten:

  • Het ontwerpen van bedrijfshuisstijlen
  • Het voeren van complete redactie voor UnitedNews.sr
  • Organiseren van business events

United is uitgever van United Business Magazine, eigenaar van de website Unitednews.sr en de United Business App. Zij is organisator van de United Business Idols competitie en de regionale en internationale United Business Fair.

Behalve de directeur kent het bedrijf 7 werknemers: 1 webmaster, 1 DTP’er, 1 administratieve kracht en 4 journalisten. Naast de journalisten heeft United een netwerk van mensen die inhoudelijke bijdragen leveren aan het United Business Magazine en de Unitednews.sr website.

Voor de organisatie van de United Business Fair en de United Business Idols, heeft het bedrijf ca 30-40 professionals tot haar beschikking.

Contact

Adress
A: Winchesterstraat # 4
Zorg&Hoop
Paramaribo / Suriname
T: 400336|M: 8503221
E: edward@unitedmagazine.sr
Disclaimer

 

Facebook Comments Box