UNITEDMAGAZINE 2020 ZAL WEER HERRIJZEN ALS BUSINESSMAGAZINE EN ALS INVESTERINGSGIDS!

United business magazine uit de koelkast gehaald!

UNITED Magazine is altijd de thermometer geweest van positief constructief Suriname in al haar facetten. Gezien de sterke afbraak van de Surinaamse economie in 2015 moesten we -na 12 productieve jaren- stoppen met het magazine. Voor vele lezers in Suriname en Nederland was dit een grote teleurstelling, gezien UNITED Magazine één van de weinige platformen was die Suriname vanuit zijn mogelijkheden belichtte.

Vanwege de huidige diversificatie van de Surinaamse Economie vanuit de private en (deels) de publieke sector, zullen wij -als rasechte optimisten- de productie van Suriname’s meest gerenommeerde magazine weer hervatten. Het komende magazine zal voorzien in de behoefte naar geconvergeerde informatie die hiertoe intersectoraal verzameld wordt.

Het hernieuwde magazine zal namelijk een tweeledig karakter hebben: Voor 60 pagina’s zal het een trendy business magazine blijven en voor 60 pagina’s extra wordt het een complete investeringsgids.

Ook zullen er meer doelgroepen aan gekoppeld worden, zodat het magazine qua distributie een doeltreffender bereik zal hebben: Distributie onder staf en directie van Suriname’s top 100 bedrijven en instituten, en op alle ambassades zowel in als buiten Suriname. Natuurlijk wordt als van ouds het magazine uitgezet in 100 gerenommeerde winkels en supermarkten in Suriname, en in 200 kiosken in Nederland.

De nieuwste editie zal als oude bekende in een modern jasje begin April 2020 op de markt zijn!

Adverteerders kunnen mailen naar Edward@unitedmagazine.sr voor de Media-kaart!

 

ADVERTORIAL|UNITEDMAGAZINE

Facebook Comments Box