BROER AMZAD ABDOEL, ISTAGAR BIJ DE VHP

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Op woensdagavond 15 januari heeft de VHP een wijkvergadering gehouden in het bolwerk van de NDP aan de Sophiaslustweg ten huize van de heer Istagar Abdoel, broer van NDP DNA lid Amzad Abdoel. Die wijkvergadering werd geleid door de heer Raiëf Ramdjan.

Een grote groep van trekkers en ondersteuners van het ressort Kwatta en omgeving zijn woensdagavond 15 januari toegetreden tot de VHP. De opkomst bestond uit ruim 200 personen, waaronder ook veel vrouwen en jongeren, die voorheen de NDP c.q. Amzad Abdoel hadden ondersteund.

Deze groep heeft de VHP maximale ondersteuning toegezegd en zal van nu af samen met Istagar Abdoel, Raïef Ramdjan, Thakoerpersad Soechit, Imtiaz Teribenie, Arafat Bholai, Hassan Abdoelradjak e.a. in eenheid optrekken en structuren opzetten, om meer zetelwinst te garanderen.  

De aanwezige buurtbewoners van Sophiaslustweg en omgeving geven aan, de vele loze beloften en het desastreuze beleid, van de regering Bouterse/Adhin zat te zijn en geen vertrouwen meer te hebben in deze regering.  Unaniem is besloten om vanaf heden allen te overtuigen, te motiveren en mobiliseren om op 25 mei a.s. op de VHP te stemmen en voorgoed af te rekenen met corruptie, criminaliteit, armoede en slecht bestuur van het land.

PERSBERICHT|VHP