Warning: Creating default object from empty value in /home/unitedne/public_html/wp-content/plugins/w2dc/classes/shortcodes/directory_controller.php on line 825

Warning: Creating default object from empty value in /home/unitedne/public_html/wp-content/plugins/w2dc/classes/shortcodes/directory_controller.php on line 825
Int-ent-suriname - United News

Int-ent-suriname

  1. Home
  2. »
  3. Int-ent-suriname
Adres:
Suriname
Tel: 472 825
Description:

IntEnt Suriname is een organisatie die het ondernemerschap in Suriname stimuleert door middel van trainingen en persoonlijke coaching van startende ondernemers en micro-ondernemers die willen doorgroeien naar het MKB-niveau. Dat doet zij al sinds 2009 met een onderbreking in de periode van januari 2012 tot September 2013.

Ondernemerschap is ontzettend belangrijk voor een land. De MKB-sector wordt gezien als de ruggengraat van de economie. In 2014 richt IntEnt Suriname zich in het bijzonder op Jong-Ondernemerschap. Jonge mensen zijn het meest vatbaar om hen te stimuleren hun dromen om te zetten in daden. Daarom is stimuleren van ondernemerschap bij jonge mensen een zeer efficiënt middel om daadwerkelijk een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van ondernemerschap in Suriname, alsook een bijdrage aan de Surinaamse economie.

IntEnt Suriname is ook actief in de districten. Op vrijdag 9 mei 2014 startte IntEnt Suriname met haar trainingstraject in het Nucleus Centrum te Brokopondo. Dit traject is geïnitieerd door DC mw. Yvonne Pinas van Brokopondo, die vooral het ondernemerschap in haar district wil stimuleren en tevens werkgelegenheid wil creëren voor de toenemende ‘drop-out’- jongeren in Brokopondo. Voor deelname aan de training en het begeleidings- en coachingstraject in dit district, zijn 11 kandidaten geselecteerd.

Facebook Comments Box

Categories List:

Send message to moderator

Facebook Comments Box