EVENT | CORPORATE WELLNESS 2021 TE CLEVIA PARK

Foto compilatie:Tariq Sadiek, Erika van der Mark & Drs. Jim Rasam

Uitdagingen in Suriname maar ook wereldwijd, maken het belang van coaches in bedrijven steeds groter. Human Resources (HR) Managers staan onder enorme druk vanwege de aanpassingen in het HR beleid.

Ondersteuning door een Coach biedt ondernemingen de gelegenheid om zich beter aan te passen en om te gaan met de vele veranderingen en de onzekerheid van de hedendaagse uitdagingen. 

Within Life Coaching en Healing biedt vanaf 2013 de Caricoach opleiding ” The Art & Science of Coaching”.. Hierdoor zijn er in Suriname reeds een aantal gecertificeerde Caricoaches en inhouse coaches, die werkzaam zijn binnen bedrijven. Inmiddels is er een community van Coaches ontstaan die samen een mozaïek vormen door verschillende disciplines en achtergronden..Samen bieden zij  geïntegreerde programma’s in Corporate Wellness aan. Daarnaast ligt de ervaring op het gebied van teambuilding sessions, change management/ herstructurering trajecten, het bouwen van op maat gemaakte online trainingen en individuele sessies met medewerkers. Wat we gemeen hebben is dat we de Surinaamse cultuur kennen!

Partnership: Voor het Corporate Wellness event 2021 met als thema “Macht over eigen Kracht” is de samenwerking met Clevia Park en Clevia Academy aangegaan op basis van shared values: Education, Health en Community Development.

Doel: Mensen informeren over het bestaan van ondersteuning in hun professioneel leven & het aanbod van coaches zichtbaar maken. Wij reiken tools aan voor een betere mind-body/ life balance.

Doelgroep: Business owners (Klein-, Midden- en Grootbedrijf), Directeuren, Human Resources (HR) managers, Afdelingshoofden, Teammanagers en Coaches. Professionals die hun coaching skills willen upgraden. Medewerkers bereid om in zichzelf te investeren voor meer weerbaarheid. Zelfstandige ondernemers op zoek naar antwoorden.

Meet the Coaches: https://caricoachinspirations.ctdsur.com/#coaches

Speakers and Themes: https://caricoachinspirations.ctdsur.com/program/

Advertorial| Caricoachinspirations