DE AMERIKAANSE CHIRURG-GENERAAL ADAMS DUMPT OFFICIEEL HET BILL GATES / WHO / CDC ‘PREDICTIVE CONTAGION’ MODEL

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

In een verbluffende gang van zaken legde chirurg-generaal Jerome Adams in een interview op live XM-radio uit dat de Coronavirus Task Force het Bill Gates / CDC / WHO voorspellende besmettingsmodel effectief heeft gedumpt en nu werkt met de echte gegevens.

Hij legde uit op de Sirius XM’s Breitbart News Daily-host Alex Marlow, dat, gezien de nieuwe gegevens, bedrijven al in mei, andere in juni, weer open zullen gaan.

Dit druist in tegen de regelrechte angst van Dr. Fauci en Bill Gates die een mediatour hebben gemaakt en het publiek bedreigen dat bedrijven mogelijk niet heropenen voor zes maanden tot een jaar, of totdat en tenzij regeringen hun gemakkelijk gepatenteerde, big-pharma-vaccinatie kopen.

Volgens Dr. Adams: “Wat het Amerikaanse volk nu moet weten, is dat we daadwerkelijk gegevens hebben, en dus houden we die gegevens bij”, voor deze ommekeer, die lijkt te zijn gekomen als een bevel van de Trump-administratie in overleg met de bevindingen van Dr. Adams, de werkgroep werkte samen ‘Voorspellende modellen’, gemaakt door de Bill Gates gedomineerde WHO en CDC. Dr.

Fausti’s controle over de CDC is in het verleden bekritiseerd vanwege het motief met winstoogmerk bij de behandeling van een reeks ziekten, van hiv tot H1NI, in die opgeblazen, op angst gebaseerde modellen, de dood van miljoenen mensen wereldwijd en honderden duizenden in Amerika werden aangeprezen. Deze werden gebruikt als basis voor wat veel experts een ‘grof onevenredige reactie ‘hebben genoemd. Voorheen werkte de werkgroep met voorspellende modellen, die vaak werden bekritiseerd vanwege hun neiging om het mogelijke effect van het virus op de Verenigde Staten te overdrijven.

Modellen die de dood van miljoenen en honderdduizenden in Amerika voorspellen, lijken zwaar overdreven te zijn, aangezien de real-time gegevens het aantal doden veel lager laten zien.

Adams zei dat de modellen meestal gegevens uit verschillende culturen en plaatsen over de hele wereld gebruikten, maar ze konden nauwkeuriger bijhouden wat er in de Verenigde Staten zou kunnen gebeuren op basis van echte gegevens die zijn verzameld in plaatsen zoals Californië en New York. “We volgen deze gegevens elke dag en we geven die gegevens aan gemeenschappen zodat ze weloverwogen beslissingen kunnen nemen over wanneer en waar te heropenen, “zei hij. Een belangrijke indicator voor gemeenschappen die heropenen, zei Adams, waren de feitelijke testgegevens, geen voorspellend model.” Ik ben ervan overtuigd dat sommige plaatsen zullen beginnen met heropenen in mei en juni. Andere plaatsen niet; het zal langzaam gaan, beetje bij beetje” zei hij.

Adams prees Zuid-Korea en Singapore, die hun grenzen vroegtijdig sloten, net zoals de Verenigde Staten deden met reizigers uit China. Maar hij zei dat er over de hele linie lessen zijn geleerd.

BRON|WERELDNIEUWS