FAUCI E-MAILDE EEN VRIEND WAARIN HIJ ZEI DAT MASKERS ‘INEFFECTIEF’ WAREN, DESONDANKS DRONG HIJ DE MANDATEN OP, ZEGT MISSOURI AG

Bron: Foxnews.com | Foto: Dr. Fauci geeft de laatste briefing van het Witte Huis voordat hij met pensioen gaat

Fauci e-mailde een vriend waarin hij zei dat maskers ‘ineffectief’ waren, en drong hoe dan ook aan op mandaten, zegt Missouri AG De procureur-generaal van Missouri, Eric Schmitt, deelde een ‘versnapering’ van de verklaring van Dr. Anthony Fauci op vrijdag, waarin hij naar verluidt verklaarde dat maskers ‘niet effectief’ waren voordat hij mandaten ondersteunde

De procureur-generaal van Missouri, Eric Schmitt, zei vrijdag tijdens zijn zeven uur durende verklaring met Dr. Anthony Fauci dat nieuwe informatie onthulde dat twee maanden nadat Fauci een vriend had verteld dat maskers “niet effectief” waren, hij maskermandaten steunde. “Nog een nieuwtje van Fauci depo: in februari ’20 e-mailde hij een vriend waarin hij adviseerde dat maskers totaal niet effectief waren.

Opnieuw bevestigd op 31 maart. Op 3 april is hij onvermurwbaar dat maskers gedragen moeten worden, ook al kon hij geen enkele studie aanhalen om het te bewijzen. Mandaten volgden – levens verwoest.” “COVID-tirannie is geboren”, vervolgde Schmitt. Woensdag ondervroegen Schmitt en zijn tegenhanger, de procureur-generaal van Louisiana, Jeff Landry, de belangrijkste medische adviseur van Biden onder ede vanwege zijn vermeende rol bij het samenspannen met Big Tech om de communicatie over COVID-19 te controleren, als onderdeel van de rechtszaak van de procureur-generaal. Schmitt en Landry dienden de rechtszaak in mei in en beschuldigden hoge regeringsfunctionarissen ervan samen te werken met de gigantische socialemediabedrijven Meta [Facebook], Twitter en YouTube “onder het mom van het bestrijden van verkeerde informatie” om meer censuur te bereiken.

Ze proberen te bewijzen dat Fauci samenwerkte met Facebook en anderen om de geruchten dat het virus afkomstig was uit een laboratorium in Wuhan, China, de kop in te drukken.

“Beklaagde Dr. Anthony Fauci, een hoge federale overheidsfunctionaris, orkestreerde begin 2020 een campagne om de lab-lekhypothese in diskrediet te brengen”, zeiden Landry en Schmitt in hun briefing. “Als directeur van [National Institute of Allergy and Infectious Diseases] NIAID had Dr. Fauci riskant ‘gain-of-function’-onderzoek gefinancierd aan het Wuhan Institute of Virology via tussenpersonen zoals EcoHealth Alliance, geleid door Dr. Peter Daszak.” FAUCI GEEFT TOE DAT ‘BEPAALDE ASPECTEN’ VAN DE COVID-19-RESPONS VAN DE REGERING ‘VERVALLEN’ WAREN “Dus als de theorie van het laboratoriumlek zou worden vastgesteld, zouden Dr. Fauci en Dr. Daszak mogelijk betrokken kunnen zijn bij het financieren van het onderzoek naar virussen die de COVID19-pandemie veroorzaakten en miljoenen mensen over de hele wereld hebben gedood”, zeiden ze.

Volgens een tweet van woensdag na de verklaring zei Schmitt dat Fauci “wist dat de Lab Leak-theorie verdienstelijk was, maar dat het bij hem terugkwam en probeerde het onmiddellijk in diskrediet te brengen.” Tijdens zijn laatste persconferentie in het Witte Huis, voordat hij volgende maand met pensioen gaat na een carrière van 50 jaar, zei Fauci: “Al die jaren heb ik elke dag alles gegeven wat ik heb, en ik heb nooit iets achtergelaten.” het veld”, vervolgde hij.

CORONA UPDATE

Facebook Comments Box