GRASSALCO INTRODUCEERT STEENSLAG IN ZAKKEN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

NV Grassalco biedt vanaf dinsdag haar nieuwste product, steenslag in zakken van 25 kg, te koop aan voor SRD 25. Zo wil de onderneming steenslag toegankelijker maken voor elke consument. Volgens de directeur van Grassalco, Sergio Akiemboto moet je als onderneming innovatief en creatief denken in moeilijk tijden.

“Door de teruglopende verkoopcijfers waren wij genoodzaakt om uit te kijken naar creatieve manieren om onze klantenkring uit te breiden en de bestaande te behouden. Dit heeft, dank zij de afdeling verkoop, geresulteerd in de verkoop van steenslag in zakken. Het product is nu leverbaar voor de kleine man en alle overige klanten. Met dit product komen aspecten als gemak, kwaliteit en bereikbaarheid helemaal tot uiting,” benadrukt Akiemboto. Hiermee bedoeld hij dat het product gemakkelijk te vervoeren en te verplaatsen is.

De directeur is voornemens om het product te exporteren. “Dit is het eerste product dat we in zakken verkopen. Na de introductie gaan we kijken hoe de verkoop op de lokale markt zich ontwikkelt. Daarna gaan we ons richten op de internationale markt. Vermeldenswaard is dat elke zak, SRD 0,50 statiegeld heeft,” laat Akiemboto weten. Hiermee wilt Grassalco haar bijdrage leveren aan een schoon milieu.

UNITEDNEWS/ IVAN SUMMERVILLE