INTERNATIONAL MALL OF SURINAME OPENT OFFICIEEL HAAR DEUREN MET SPECTACULAIR FESTIVAL

Foto: International Mall of Suriname (IMS).

De International Mall of Suriname (IMS) viert haar officiële opening met een driedaags festival vol muziek, eten, cultuur en entertainment. Van 5 tot 7 juli 2024 kunnen bezoekers genieten van een spectaculair evenement aan de Ringweg Zuid 245.

Het festival trapt af met Brazilian Day op 5 en 6 juli, een feestelijke viering van de Braziliaanse cultuur. De ritmes van Braziliaanse muziek, traditionele dansen en authentieke gerechten vullen de IMS met een zinderende sfeer. Hoogtepunten zijn optredens van gerenommeerde Braziliaanse muzikanten en dansers die het publiek zullen betoveren.

De officiële opening op 7 juli markeert het hoogtepunt van het festival. De ceremonie in de hal van de mall viert de succesvolle lancering van de IMS.

Genodigden kunnen netwerken en genieten van diverse optredens van lokale muzikanten. Vanaf 19:00 uur is de mall geopend voor het publiek.

De International Mall of Suriname biedt een unieke winkelervaring met een mix van internationale merken, lokale winkels en diverse eetgelegenheden. Bezoekers kunnen er terecht voor een breed scala aan producten, diensten en culinaire hoogstandjes. De IMS is een aantrekkelijke bestemming voor zowel de lokale bevolking als toeristen.

Kom en ervaar het zelf tijdens het openingsfestival van de International Mall of Suriname!

UNITEDNEWS

 

Facebook Comments Box