JETBLUE GAAT NON-STOP VLIEGEN TUSSEN JFK AIRPORT EN CHEDDI JAGAN INTERNATIONAL AIRPORT IN GUYANA.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

JetBlue heeft vandaag een herziene lanceringstijdlijn aangekondigd voor een nieuwe non-stopdienst tussen de John F. Kennedy International Airport (JFK) in New York en Georgetown, de Cheddi Jagan International Airport (GEO) in Guyana.

Vluchten zullen in eerste instantie tot vier keer per week vliegen op JetBlue’s nieuwe Airbus A321neo-vliegtuigen vanaf 11 december 2020 met stoelen die vanaf vandaag te koop zijn.

“JetBlue is een toonaangevende luchtvaartmaatschappij in Latijns-Amerika en het Caribisch gebied en we blijven ons inzetten om onze routekaart naar Guyana uit te breiden naarmate de vraag terugkeert en grensbeperkingen in de hele regio verminderen”, aldus Andrea Lusso, vice-president routeplanning. “Guyana-service introduceert een diverse en achtergestelde bestemming op de JetBlue-routekaart, en een zeer belangrijke bestemming voor New York City. Onze non-stop service zal een verscheidenheid aan reizigers ten goede komen – vooral diegenen die vrienden en familieleden bezoeken – en reizigers onze toonaangevende ervaring bieden tijdens de feestdagen. “

Georgetown ligt op slechts vijf uur vliegen van New York en fungeert als de toegangspoort tot Guyana. De nieuwste route van JetBlue zal ook de Guyanees-Amerikaanse gemeenschap van New York – de grootste in de VS – verbinden met de hoofdstad, waardoor de verbindingen tussen vrienden en familie gemakkelijker en hechter dan ooit worden.

Guyana wordt het vierde land in Zuid-Amerika. JetBlue bedient en breidt de aanwezigheid van de luchtvaartmaatschappij in het Caribisch gebied en Latijns-Amerika uit tot bijna 40 bestemmingen. De nieuwe non-stop vluchten tussen New York City en Georgetown zullen mogelijk worden gemaakt door het uitgebreide bereik en de brandstofefficiëntie van de A321neo.

TRAVEL REGION