KLM VOORZIET ALLE BOEING 747’S VAN AIRFI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

SCHIPHOL – KLM biedt vanaf nu op alle Boeing 747-400’s inflight entertainment aan via AirFi. Reizigers kunnen op verre vluchten op hun eigen laptop, tablet of smartphone films kijken, muziek luisteren of door tijdschriften bladeren.

Het Nederlandse AirFi levert boxen die aan boord een draadloos netwerk creëren, waarop passagiers met hun eigen mobiele apparaat kunnen inloggen om content te gebruiken. KLM blijft daarnaast entertainment aanbieden via de persoonlijke tv-schermen die in de stoelen zitten.

“De kwaliteit van het huidige inflight entertainment in de Boeing 747-400’s is niet meer van het niveau dat het zou moeten zijn. Omdat de toestellen de komende jaren volledig uit de vloot verdwijnen is het investeren in nieuwe systemen niet meer rendabel. Met de routers van AirFi aan boord kunnen we de passagiers via hun eigen mobiele apparaten van hoogwaardige content voorzien”, liet COO René de Groot eerder weten.

KLM vliegt nog met twaalf Boeing 747-400’s. Die moeten eind 2021 allemaal zijn vervangen door modernere toestellen als de Boeing 777-300ER en Boeing 787 Dreamliner.

BRON| TRAVEL