NIS BETAALT ONTERECHT SRD 100.000 PER MAAND AAN BORDO’S BEDRIJF

Foto: Joel ‘Bordo’ Martinus.

De onthullingen over Joel ‘Bordo’ Martinus en zijn handelingen bij het NIS hebben velen verrast, inclusief leden van zijn partij ABOP.

Bordo, die bekend stond als een filantroop, blijkt een geheime deal te hebben gesloten met het NIS om maandelijks SRD 100.000 te betalen aan zijn eigen bedrijf, Dompu Trowe.

Sportminister Gracia Emanuelson is woedend over deze deal. Ze beweert niets te weten van de overeenkomst en weigert verantwoordelijkheid te nemen. De deal lijkt te zijn gesloten tussen het stichtingsbestuur van het NIS, de directie onder leiding van Bordo, en Dompu Trowe.

De staat heeft geen achterstand in de betaling aan Dompu Trowe, omdat de overeenkomst nooit is goedgekeurd. Bordo beweert echter dat er wel een achterstand is, en heeft mensen naar het stadion gestuurd om goederen weg te halen en vernielingen aan te richten.

Bordo wordt nu op sociale media bekritiseerd voor zijn hypocrisie. Hij roemde zichzelf om zijn vrijgevigheid, terwijl hij tegelijkertijd geld uit het NIS naar zijn eigen bedrijf doorsluisde.

UNITEDNEWS

 

 

Facebook Comments Box