PARAMARIBO ZOO KAN UW HULP GOED GEBRUIKEN!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Paramaribo Zoo verkeert in zwaar weer en heeft in deze periode de grootste moeite om het hoofd boven water te houden.

Het Twinning-project dat samen met de Nederlandse stichting AAP in het afgelopen najaar veelbelovend van start ging, is abrupt afgebroken vanwege de corona-crisis. Er wordt reikhalzend uitgekeken naar het moment waarop het project weer doorgang kan vinden. Tot die tijd is de grootste zorg van de dierentuin om te overleven. De dieren moeten gevoerd blijven worden en de verzorgers moeten betaald blijven krijgen.

Daarom is een crowdfunding opgezet: https://www.gofundme.com/f/paramaribo-zoo-in-nood . Met de opbrengst hoopt Paramaribo Zoo zich staande te kunnen houden totdat de ergste crisis achter de rug is en bezoekers weer hun weg naar de dierentuin weten te vinden.

Naast de crowdfunding komt er nu ook hulp uit het Surinaamse bedrijfsleven. Zo heeft Eline Verhek, operationeel directeur van outsourcingbedrijf Alembo, 200 toegangskaartjes besteld om haar personeel met hun gezin te trakteren op een bezoekje aan de dierentuin.

De entreebewijzen blijven twee maanden geldig. Voor Paramaribo Zoo is dit een geweldige boost. Misschien trekt deze sympathieke actie van Alembo meer bedrijven over de streep om Paramaribo Zoo van de ondergang te redden.

Prijs per kaartje: SRD: 20,-  Nu betalen, straks bezoeken. Laten we duidelijk zijn: we laten de dierentuin niet stikken!

Bij overmaking: vermeld duidelijk uw naam en hoeveel entreebewijzen u betaalt. DSB SRD REKENING: 1105655 t.n.v. Stichting dierentuinen Suriname | DSB USD REKENING: 435538 t.n.v. Stichting dierentuinen Suriname. Telefoon dierentuin: 545275.

ADVERTORIAL|POWERED BY UNITEDNEWS