SEMINAR DOOR BRANDING & MARKETING EXPERT NICO MULDER (AMSTERDAM MARKETING)

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Nico Mulder werkt bij Amsterdam Marketing, de organisatie die in de afgelopen jaren onwijs succesvol is geweest met het promoten van Amsterdam als toeristische trekpleister.

Iedereen kent bijvoorbeeld de succesvolle campagne ‘I AMSTERDAM’ (denk aan de manshoge letters voor het Centraal Station van Amsterdam) die elk jaar honderdduizenden buitenlandse bezoekers trekt. Als marketing strateeg stond Nico aan de basis van het merk ‘I AMSTERDAM’ en zijn specialisatie ligt dan ook in destination branding en marketing. In zijn loopbaan heeft Nico al diverse succesvolle consumenten campagnes ontwikkeld. Hij voelt goed aan op welke aspecten bestemmingen zich onderling onderscheiden. Namens Amsterdam Marketing deelt hij zijn ervaringen daarom wereldwijd in andere steden zoals New York, Barcelona, Casablanca, Athene en Reykjavik.

Op 27 oktober komt Nico naar Paramaribo om tijdens de United Business Fair een presentatie te geven over branding en marketing van een toeristisch product. Suriname is zo’n toeristisch product: de ongerepte natuur, de flora & fauna, de prachtige binnenstad van Paramaribo, de culturele diversiteit. Suriname heeft de buitenlandse toerist veel te bieden, maar er zijn nog honderden andere interessante locaties ter wereld waar een toerist ook naar toe kan gaan. Het is daarom zaak om een goede branding en marketing strategie rond de bestemming Suriname te creëren.

Hier zal Nico tijdens de United Business Fair over spreken: hoe ontwikkel je een succesvolle branding en marketing strategie en hoe positioneer je Suriname op internationaal niveau?

Meer weten over Nico? Lees zijn persoonlijke pagina op de website van Amsterdam Marketing: https://www.iamsterdam.com/nl/over-ons/amsterdam-marketing/sprekers/nico-mulder.

Registratie voor dit seminar kan via admin@unitednews.sr