SLM | VOORTIJDSE BEËINDIGING OVEREENKOMST MET MALETH AERO AOC LIMITED

Surinam Airways heeft vanwege de transitie-periode en totdat weer kan worden voorzien kan in onze eigen vloot, Lessor Maleth Aero AOC Limited die voldoet aan alle commerciële en operationele vereisten, ingehuurd voor de uitvoering van onze vluchten op de Mid-Atlantische route.

Vanaf de opstart kreeg deze operatie te maken met ernstige verstoringen in onze dienstregeling van en naar Amsterdam. Naast de additionele (wettelijke) kosten als gevolg hiervan, houden wij ook ernstig rekening met de imago-schade welke ontstaat door voortdurende vertragingen.
Gezien Surinam Airways nog in het voortgaand herstel zit lopen wij hierdoor tevens het risico het met vereende krachten opgebouwde vertrouwen van het publiek te
schaden. Tegen deze achtergrond delen wij mede dat inmiddels de overeenkomst met Maleth Aero AOC Limited de afgelopen week voortijdig is beëindigd en dat de vluchtuitvoering op de Mid-Atlantische route wordt uitgevoerd door operator Privilige Style met het type A330-200 en een stoelcapaciteit van 20 C-class (Business class) en 255 Y- class (Economy class) stoelen.
Surinam Airways heeft eerder naar tevredenheid van onze passagiers gebruik gemaakt van Privilige Style en wij zetten met deze interventie in op het terugbrengen
van de rust in de operatie en het neutraliseren van verdere afbreuk. Surinam Airways biedt het reizend publiek haar welgemeende verontschuldigingen aan en spreekt haar erkentelijkheid uit voor de kritische doch niet aflatende ondersteuning.

PERSBERICHT | SLM

Facebook Comments Box