STEP INTO YOUR GREATNESS! | SEMINAR UNITED CARIBBEAN BUSINESS FAIR 2018

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Wat als ik tien jaar geleden mijn baan had opgezegd en voor mezelf was begonnen? Waar had ik gestaan als ik rechten was gaan studeren in plaats van filosofie? Hoe succesvol had mijn bedrijf kunnen zijn als ik in het verleden andere beslissingen had genomen? Heb ik dan toch de verkeerde keuzes gemaakt?

Weet je, onze talenten, ambities en idealen raken in de loop van de jaren ongemerkt ondergeschikt aan onze obsessieve werkroutines, waardoor we ons leven laten domineren. We durven niet meer te zijn wie we willen zijn, ongemerkt veranderen idealen en verlangens in de wegtikkende jaren van: ‘Wat als?’ naar ‘Is dit alles?

We vergeten actie in het NU te ondernemen, we vergeten dat we NU leven….hoe lang wil je nog wachten om in je eigen ‘greatness’ of in de greatness van je business te stappen?

Mireille Bergraaf | Bio

Ik ben Mireille Bergraaf, Leadership & Executive coach.

Mijn passie is het stimuleren van ondernemers en werknemers om deze vicieuze cirkel van uitstellen van datgene wat ze willen bereiken of ambiëren te doorbreken.

Neem ik al jouw (bedrijfsmatige) zorgen, worstelingen en (financiële) problemen weg en tover ik deze om tot een onuitputtelijke bron van geluk en extase? Niets is minder waar. Ga ik jouw leven of bedrijfsstrategieën radicaal veranderen en aanpakken? Integendeel. Ik vorm slechts de spiegel, die in plaats van jouw ‘self imposed limitations‘ te reflecteren, jouw ‘Greatness‘ zal weerspiegelen. Een spiegelbeeld dat nieuwe perspectieven biedt op bestaande situaties.

Na het bezoeken van de seminar Step Into Your Greatness‘, zul jij begrijpen welke impact leven vanuit ‘Greatness‘ op jouw leven of jouw business zal hebben. Een unieke en ongelimiteerde Greatness, die slechts één stap (soms letterlijk) van je verwijderd is, maar je duizend stappen vooruit zal helpen!

Zie ik je op vrijdag 26 oktober in mijn seminar?

Plaats: KKF Seminar Room
Tijdstip: 16.30u – 18.00u
Kosten: SRD 150 per persoon
Email: mireille@grc-consulting.com

To your greatness!