LOYALS EN FINABANK SPREKERS TIJDENS FREE WEBINAR VAN DE VIRTUELE HANDELSMISSIE

De Virtuele Handelsmissie gives back! Een Free Webinar!
Op 24 juni organiseert het team van de Virtuele handelsmissie een geheel gratis Webinar over “Ondernemen en financiën” in Suriname.
Dit is een nuttige aanvulling op de, door de Handelsmissie.sr, georganiseerde Virtuele Handelsmissies.
Onderwerpen die aan de orde komen tijdens de Free Webinar: Hoe werkt het in Suriname met de banken, zoals, het openen van rekeningen, het aanvragen en aangaan van financieringen? Wat zijn de fiscale regels en wetten waar ondernemers zich aan dienen te houden? Hoe richt je als ondernemer je marketing en communicatie in Suriname in?
Grants, waar vind je informatie over Grants.
Welke zijn er beschikbaar? Hoe kan je in aanmerking komen en wat moet je ervoor doen? Tijdens de interactieve ochtend zullen experts, uit onder meer, de Financiële, Organisatie en Marketing sector, middels een korte presentatie, zich aan u voorstellen. Vervolgens heeft u de keuze om zich aan te melden voor de “break out sessies”. De aan u voorgestelde experts zullen ieder hun eigen Break out sessie leiden. U kunt tijdens het voorstellen van de Experts kiezen bij welke Break out sessie u aanwezig wil zijn.
We zijn verheugd de heer E. Frangie(zie foto links), CEO van de FINAbank als een Expert spreker erbij te hebben.
Ook onze marketing en Social media partner Loyals, een internationaal marketing bedrijf is tevens Expert spreker.
Maar ook een zeer interessante Expert spreker van the Caribbean Chamber of Commerce geeft acte de présance tijdens het Webinar.
Dit Virtueel Seminar biedt unieke kansen om de vele mogelijkheden in Suriname te onderzoeken.
We zetten, met zijn allen, Suriname weer op de kaart.
UNITEDNEWS
Facebook Comments Box